Duizenden mensen zijn nog dagelijks in nood: ‘Kiezen tussen eten of luiers’

rode kruisDoor de coronacrisis zijn nog duizenden mensen in Nederland dagelijks in nood. Zelfstandigen en alleenstaande moeders leven bijvoorbeeld in armoede en zijn afhankelijk van voedselhulp.

3 reacties

 • Liesbeth Schut

  2 maanden geleden
  Binnen het personenvervoer (contractvervoer) zitten bedrijven te springen om chauffeurs. Personen met een taxipas kunnen zo aan de slag, door heel het land. Ik heb een collega die scholieren rijdt en in de tussen liggende uren haar eigen taxi omdat ze van alleen taxiritten niet rond kan komen.
 • Groen Geluk

  2 maanden geleden
  Hoezo luiers wassen als je geen wasmiddel kunt betalen?
 • Sanny Klingler-Sadelaar

  2 maanden geleden
  Hoezo luiers? Wij wasten alle luiers vroeger en dat scheelt per week al gauw een bedrag van ongeveer €30.00. Dat is aardig wat als je krap bij kas zit dus het kan mensen helpen om een aardig bedrag extra te hebben voor eten.
 1. Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’
  moord heerlen

  Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’

  Politie en justitie zijn met man en macht op zoek naar een veroordeelde crimineel die verdacht wordt van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in het Limburgse Heerlen, twee weken geleden. Het gaat om de 30-jarige Zouo ‘Tom’ Angel, de man die in 2008 werd veroordeeld voor de doodslag op de 62-jarige winkelmedewerker Huib Krooder. Zijn dochter reageert zeer aangeslagen op het nieuws. ,,Dit méén je niet?! Alweer? Deze man blijft levens verwoesten!”