Anouk en Leo Lommen uit Waalre werden zaterdag uitgezwaaid en beginnen een een onzekere vakantie dwars door diverse coronagebieden.
Volledig scherm
PREMIUM
Anouk en Leo Lommen uit Waalre werden zaterdag uitgezwaaid en beginnen een een onzekere vakantie dwars door diverse coronagebieden. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Echtpaar begint aan onzeker avontuur: ‘Waarom thuisblijven als we toch aan de beurt komen?’

Terwijl velen vervroegd terugkeren van de wintersportvakantie of hun weekendtrip naar New York afblazen, werden zaterdag door Leo en Anouk Lommen in Waalre juist de koffers gepakt. Het echtpaar staat aan het begin van een onzekere reis die ze ook door coronagebieden voert. 

  1. Tien panden ontruimd om grote brand bij snackbar, explosiegevaar geweken

    Tien panden ontruimd om grote brand bij snackbar, explosiege­vaar geweken

    De grote, uitslaande brand die zondagavond laat uitbrak bij een snackbar aan de Hoofdstraat Oost in het centrum van Wolvega (Friesland) is onder controle. Door de brand was een gaslek ontstaan, waarop de brandweer besloot om de omgeving te ontruimen. Volgens een woordvoerder van de brandweer ging het om zeker tien omliggende panden. De bewoners mochten na enkele uren weer terug naar hun woningen. De brandweer is nog wel bezig met nablussen.