Ayham en Aila Kalash krijgen als steun een bloemetje van een klant
Volledig scherm
PREMIUM
Ayham en Aila Kalash krijgen als steun een bloemetje van een klant © Pix4Profs-Ron Magielse

Echtpaar van Syrische supermarkt met kleurrijke kratten krijgt veel steun: 'Kijk dan, allemaal lieve mensen hier’

Een deurwaarder verschijnt er niet. Wel inwoners van Raamsdonksveer met een bloemetje en lieve woorden voor Laila en Aiham Kalash. ,,Ik schaam me diep", zeggen ze over het ultimatum dat de boze bovenbewoners aan Kalash hebben gesteld. ,,Hij vráágt nooit iets", zeggen die. Maar Kalash zet zijn kleurrijke kratten met groenten en fruit gewoon weer buiten.

5 reacties

 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Kalash werkt tenminste.. Dat gezeur is namelijk Jaloezie. Kun je niks aan doen.. Laat Kalash gaan, ga jij maar stofzuigen of zo., en laat die Kalash met rust..... Respect kalash
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  Deze middenstander heeft niet getekend in de overeenkomst met de VVE, hij woont er ook niet. Dat sommige bewoners de gedachte hebben dat hij zich aan de regels van de VVE onttrekt is dus een aanname, die er voor zorgt dat sommige bewoners denken dat hij zich niet aan de regels houdt, en dáár hebben ze last van. Als iemand last heeft van een aanname zou die eens met een goede therapeut kunnen gaan praten, inplaats van akelig tegen doen.
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Mooi kleurrijk gebeuren voor een letterlijk- en figuurlijk grijs gebouw...
 • Vermolen

  2 maanden geleden
  Regels zijn regels....staat wel heel veel op de stoep.
 • E Noorman

  2 maanden geleden
  Heel erg goed die hulp die geboden wordt aan het hard werkende echtpaar met hun zaak. Die verschrikkelijke etterbakken die met hun appartementen boven de winkel wonen zouden zich enorm moeten schamen, wat een onmensen!!