Bewoner Edwin de Visser van de Rijksstraatweg heeft de rechtszaak tegen de hoge stalen muur bij zijn achtertuin gewonnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoner Edwin de Visser van de Rijksstraatweg heeft de rechtszaak tegen de hoge stalen muur bij zijn achtertuin gewonnen. © Rinie Boon

Edwin wint rechtszaak over metershoge stalen loods pal tegen zijn achtertuin: ‘En nu afbreken die muur’

Al ruim twee jaar strijden Edwin de Visser en zijn vrouw tegen de negen meter hoge stalen muur, pal tegen hun achtertuin. Nu heeft hij zijn rechtszaak tegen de bouwvergunning gewonnen en eist dat de loods zo snel mogelijk wordt afgebroken.

14 reacties

 • T. de Vries

  11 maanden geleden
  Te gek voor woorden dat het überhaupt gebouwd is! Afbreken, bewoners compenseren en op de blote knieën excuses aanbieden. Grote schande van de gemeente!
 • Myrjam Pot

  11 maanden geleden
  Misschien kan een goede graffiti-artiest hier een mooi landschap op schilderen.
 • W Belt

  11 maanden geleden
  Ben heel benieuwd hoe dit afloopt Hoop dat de de loods platgooien wn vergoeding voor Edwin 💪
 • Ed Noorman

  11 maanden geleden
  Die figuren van dat bedrijf zijn niet goed snik! Die randfiguren hebben geen enkel menselijk inlevingsvermogen. Hebben ze zelf ook een huis en tuin waar alle licht en zon weggenomen wordt door zo'n belachelijk hoge muur? Afbreken die hele boel!
 • Henk Renzebrink

  11 maanden geleden
  Grappig om de willekeur te lezen waarmee mensen omgaan met wet en regelgeving. Aan de ene kant moet alles kunnen en moet de gemeente niet zeuren maar aan de andere kant mag en kan het ander niet door de beugel en moet de zelfde gemeente/overheid dit niet toestaan. En daarom hebben we wet en regelgeving nodig om daar juist duidelijkheid in te krijgen en kan het niet bij de willekeur van wat mensen wel of juist niet een vergunning verleend worden.