Jeanette Triandafils baalt dat haar auto onder het bloed zit na de dodelijke schietpartij in Waalwijk donderdagavond.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeanette Triandafils baalt dat haar auto onder het bloed zit na de dodelijke schietpartij in Waalwijk donderdagavond. © Gert-Jan Buijs / BD

Een dag na dodelijke schietpartij zit Jeanette's wagen nog onder het bloed: ‘Schandalig dat het niet is opgeruimd’

,,Alles zit nog onder het bloed", vertelt Jeanette Triandafilis onaangedaan. Ze staat naast haar wagen in Waalwijk in het Larixplein, waar gisterenavond een man door de politie werd neergeschoten. Op de grond en het rechterportier van de wagen zijn de bloedspetters nog te zien. ,,Het is een heel bloedbad.”

10 reacties

 • Ingrid Willems

  1 jaar geleden
  Politie is hedentendage vreemd bezig, ik heb zoveel vreemde ervaringen, ooit als getuige opgetreden ivm bewuste aanrijding oen werd ik geprezen, vond t gewoon mijn plicht. Tegenwoordig : opgepakt volledig onterecht, moest luisteren, mond dicht houden, na 4 dgn pas weer vrij, geen enkel excuus, moest t zelf bewijzen! Oudejaarsavond tijd mijn buurvrouw mij aan terwijl zij parkeert, politie doet niets! Moet ik blijkbaar gewoon vinden! Moet via perspectief, ook die deden niets behalve een gesprekje!
 • Joost Van Zutphen

  1 jaar geleden
  Altijd maar een beetje zieligjes en sneu naar een ander kijken. Waarom denkt deze 'mevrouw' niet... ..wat kan ik doen voor de buurt om dit draaglijk te maken? Waarom begint zij niet buren te verzamelen om dit schoon te maken? Wat is er mis met haar dat dit van deze 'mevrouw' een reactie is? Slechte jeugd? Oorlogstrauma?
 • H. Hielkema

  1 jaar geleden
  ‘Een bloedbad’……. Wat een gejank om een paar van die spetters zeg. Denk dat mensen in Oekraïne wel wat meer zorgen hebben dan zoiets zieligs als dit..
 • W.O.U. de Vries

  1 jaar geleden
  wat is er mis mee om zelf een emmer sop te pakken
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Wasstraat misschien ?