Een paar uur nadat Derk Jan Bult uit Lienden zijn eerste coronavaccin kreeg, kreeg hij hevige hoofdpijn: even later kon hij nauwelijks op zijn benen staan. Hij belandde erdoor in het ziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Een paar uur nadat Derk Jan Bult uit Lienden zijn eerste coronavaccin kreeg, kreeg hij hevige hoofdpijn: even later kon hij nauwelijks op zijn benen staan. Hij belandde erdoor in het ziekenhuis. © Raphael Drent

Een paar dagen na ‘de prik’ kan Derk Jan nauwelijks meer op zijn benen staan: ‘Hoe toevallig kan het zijn?’

 ,,Hoe toevallig kan het zijn?”, vraagt Derk Jan Bult zich hardop af. Vorige week maandag kreeg hij zijn eerste prik met het AstraZeneca-vaccin. Negen uur later heeft hij ‘zware hoofdpijn’, een paar dagen verder ligt hij in het ziekenhuis en kan hij nauwelijks op zijn benen staan. 

2 reacties

  • H. Meestens

    2 jaar geleden
    De kans dat je door een hond gebeten wordt is groter dan dat je ernstige bijwerkingen krijgt door een vaccinatie, wordt er beweerd. Over door een hond gebeten worden hoor je niet zoveel, des te meer over ernstige bijwerkingen! Eerst dacht ik: gelukkig je kunt je laten vaccineren, maar ik ben intussen op mijn schreden terug gekomen. Draag het mondkapje, houdt 2 meter afstand, handen wassen en pas goed op jezelf!
  • Jeanine Doeve

    2 jaar geleden
    Sorry maar wat een paniekzaaierij. Ik ben vrouw geboren in 1958 en heb vrijdag 2 weken geleden mij 1e vaccinatie van AstraZenica gehad . Vrijdagavond en zaterdag een beetje moe. Dat is alles. Zelfs mijn arm heeft geen pijn gedaan. Ik vind het naar voor meneer maar laten alsjeblieft een beetje realistisch blijven. Een vaccinatie,waarvoor dan ook, zal altijd een risicofactor hebben. Hoeveel meldingen op hoeveel miljoen prikken? Jeanine