Ad de Boer zijn vrouw Astrid overleed na een noodlottig ongeval met een motoragent, pal voor zijn huis aan de Zeestraat in Zevenbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ad de Boer zijn vrouw Astrid overleed na een noodlottig ongeval met een motoragent, pal voor zijn huis aan de Zeestraat in Zevenbergen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Een sirene, dan een harde klap: Astrid komt nooit meer thuis na bizar ongeval

Het is een gewone zondagmiddag. Ad de Boer uit het Brabantse Zevenbergen rommelt wat op zolder. Zijn vrouw roept door het trapgat: ‘Ben even weg, ga boodschappen doen’. Astrid (56) komt nooit meer thuis. Ze overlijdt na een bizar ongeval met een motoragent die een scooterrijder achtervolgt. Anderhalve week later spreekt Ad op haar uitvaart. ,,Dit verzin je gewoon niet.”

  1. VS viert voor het eerst einde slavernij als nationale feestdag, ook in Nederland kleine stappen gezet

    VS viert voor het eerst einde slavernij als nationale feestdag, ook in Nederland kleine stappen gezet

    Juneteenth was gisteren voor de eerste keer in de Verenigde Staten een nationale feestdag. Er wordt gevierd dat op 19 juni 1865 tot slavernij gedwongen Afro-Amerikanen in Texas te horen kregen dat ze vrij waren. Voor veel witte Amerikanen was dit een onbekende viering, totdat de Amerikaanse president Joe Biden woensdag een wetsvoorstel tekende om van Juneteenth een nationale feestdag te maken.