De terrassen mogen volgende week weer open en veel tenten maken zich alvast klaar, zoals hier in Wateringen.
Volledig scherm
De terrassen mogen volgende week weer open en veel tenten maken zich alvast klaar, zoals hier in Wateringen. © Thierry Schut

Eerste terrasdag wordt aangenaam zonnig: ‘Een graadje minder zal niemand erg vinden’

De buitenterrassen gaan volgende week woensdag weer open. Is het dan ook terrasweer? Zeker wel, voorspelt Weerplaza. Verwacht niet in je T-shirt of korte broek weer aan het bier te kunnen, maar met een graadje of 15, een zonnetje en bescheiden wind zal het zeker aangenaam toeven zijn. 

2 reacties

 • Roes

  3 weken geleden
  Ik vind een terrasje pikken een ernstige vorm van vervelen thuis . Wat een armoe , velen doen bijna een moord om 2 x per dag op een terras te kunnen zitten . Onbegrijpelijk vooor mij . Gezellig is het zeker niet , aapjes kijken . Vele ouderen passen niet eens in de terrasstoelen . De oudere terrasjespikkers passen niet eens in de terrasstoelen . ! . .
 • E.B. Boer

  3 weken geleden
  Ik ga met helemaal niemand op het terras zitten. De cijfers lopen op, reden om de strenge isolatie waarin ik al meer dan een jaar zit omdat ik in een risicogroep val en nog niet ben gevaccineerd, met wat extra allertheid voort te zetten. Met het zo vroeg versoepelen van de regels, nemen voor mij de risico's verder toe en kan er voor mij juist steeds minder. Ik hoop wel dat het eeuwige gemopper en geklaag dan nu even wat minder wordt...ga het eens over leuke dingen hebben op dat terras.
 1. ‘Inge uit Holland’ een hit in Gent: met plezier drie kwartier wachten op bloemen
  PREMIUM

  ‘Inge uit Holland’ een hit in Gent: met plezier drie kwartier wachten op bloemen

  Elke week opnieuw staat er op zaterdag één lange rij op de Gentse Bloemenmarkt op de Kouter: bij ‘dat meisje onder de paraplu’. Dat meisje blijkt Inge van Aalst (26) te heten. En ze reist elke week vanuit Katwijk, een autorit van zo'n 2,5 uur. Waarom net haar bloemen zoveel succes hebben? ,,Ze zien eruit alsof je ze zelf in een veld bijeen hebt gezocht”, lacht Van Aalst met een diploma in de rechten.
 1. Drukte bij boekingen nu vakanties voorzichtig geboekt worden
  Play

  Drukte bij boekingen nu vakanties voorzich­tig geboekt worden

 2. Priscillia redde haar kinderen uit brandende woonwagen
  Play

  Priscillia redde haar kinderen uit brandende woonwagen