Volledig scherm
Afbeelding ter illustratie © Beeld Werkt

Eftelingbezoeker (16) naar het ziekenhuis, bewusteloos door te veel drank

Een 16-jarige bezoeker van de Efteling uit Spijkenisse is zaterdagavond overgebracht naar het ziekenhuis, nadat hij te veel had gedronken en hierdoor bewusteloos raakte. Hij had de drank zelf van thuis meegenomen.

De jongen werd twintig minuten na sluitingstijd bewusteloos gevonden op het toilet bij de Fata Morgana door een medewerker. Het festival Negen Pleinen Festijn was net afgelopen en hierdoor was het nog vrij druk in het park. 

Beveiligers en EHBO-medewerkers ontfermden zich direct over de tiener, waarna het ambulancepersoneel het overnam. Zij namen hem uiteindelijk mee naar het ziekenhuis voor controle. Dat meldt een woordvoerster van de Efteling.

  1. Zaak terreurverdachten, onvrede over Eredivisietijden en beste bartender in De Ochtend Show to go

    Zaak terreurver­dach­ten, onvrede over Eredivisie­tij­den en beste bartender in De Ochtend Show to go

    In De Ochtend Show to go van maandag 19 augustus praat Cyril Rosman ons bij over de zaak van de terreurverdachten die vorig jaar opgepakt werden. Matthijs Keuning legt ons uit waarom voetbalsupporters ontevreden zijn met de nieuwe Eredivisietijden op zondagavond. Ook live in de studio is Tess Posthumus, die in 2018 uitgeroepen werd tot beste vrouwelijke bartender. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 7.30u live te zien in onze app en op deze site.