Protest bij 't Elshuys afgelopen week
Volledig scherm
PREMIUM
Protest bij 't Elshuys afgelopen week © hetoog.nl/Cees Elzenga

Eigenaresse Maria Olde Heuvel zo in het nauw dat ze asielhotel wilde terugkopen

De eigenaresse van hotel ’t Elshuys in Albergen is zo onder druk komen te staan vanwege de verkoop ervan aan het COA, dat ze het weer terug wilde kopen. Dat blijkt uit stukken van het kort geding dat door het COA is aangespannen.

21 reacties

 • Peter Nieland

  9 maanden geleden
  Ik zou zeggen koopovereenkomst nietig verklaren de 10 procent boete betalen dat mag wettelijk en laat de buurtbewoners het maar kopen daar was toch sprake van
 • Hr Rampen

  9 maanden geleden
  Mooi dat mw. Sina H. zich zó inleeft in de moeilijke situatie voor kinderen, maar voor welke kinderen dan? Alleen als ze uit Albergen c.q. Nl komen, of ook voor kinderen die gevlucht zijn? Want dan is de oplossing nabij als het COA in het gelijk wordt gesteld.
 • R Peters

  9 maanden geleden
  HermanDraaijer@ helemaal met u eens. KasvanDam@stel uw huis ter beschikking bij het COA, misschien kunnen ze ook nog wat bouwen in uw achtertuin, kunt u snel 100 vluchtelingen blij maken. Alleen zult u dan zelf op zoek moeten naar een nieuw huis, die is er niet, dus u wordt dakloos. Oplossing: kunt u zelf tussen de asielzoekers in uw "oude" huis gaan zitten. En ze leefden nog lang en gelukkig🤪
 • herman draaijer

  9 maanden geleden
  Kas van dam Stel je huis beschikbaar zou ik zeggen dan kun je terplekke alle liefde geven inplaats van achter je toetsenbord.
 • Kas Van Dam

  9 maanden geleden
  Een rechter die zich erover buigt is prima. Kan nooit kwaad het juridisch te staven. Maar het body bizar dat mensen zo weinig bereid zijn de medemens een helpende hand toe te steken. Ik hoor dan massaal mensen zeggen "3at zou u doen als er ineens zonder overleg 300 asielzoekers nagenoeg in je achtertuin komen?". Simpel: ik zou ze van harte welkom heten, en als ik iets voor ze kan doen om een nieuw leven op te bouwen doe ik dat met alle liefde. Geen enkel probleem.