Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Eigenlijk moet ik afkicken van de Action

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

3 reacties

 • Eric Moll

  2 maanden geleden
  Bij Action krijg je een prima beeld van de visie van Chinezen op de wereld. Schijt aan kwaliteit, schijt aan duurzaamheid, schijt aan stijl, schijt aan goede smaak. De gevolgen moeten in China zichtbaar én voelbaar zijn. Ja, ze zijn erg goedkoop en de hoeveelheid onnutte zooi, daar kan je drie reguliere winkels mee vullen vanuit één Action winkel. Ik ben er een aantal jaren geleden geweest om idd. fietslampjes te kopen, daarna nooit meer. En deze column lezend weet ik zeker dat dát zo blijft.
 • Harry de Jong

  2 maanden geleden
  Action kopers denken nog steeds dat we 3 planeten hebben. Voor alle duidelijkheid: we hebben 1 planeet en die gaat nu al kapot. Doe het voor je kinderen en stop met het gekoop van al deze rommel .
 • K. van Venen

  2 maanden geleden
  Kunnen ze met die miljarden hun personeel niet beter gaan betalen? Volgens mij hard werken voor weinig geld.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.