Volledig scherm
De Ochtend Show to go © De Ochtend Show to go

Elke Kuijper en Paul Elstak in De Ochtend Show to go

Woordvoerder van Amnesty International Elke Kuijper, dj Paul Elstak, redacteur van de AZ-Fanpage Marius Wiegman en oud-speler van Ajax en Valencia Hedwiges Maduro zijn morgen te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Op de Internationale Dag voor de Rechten van de Mens komen wereldwijd honderdduizenden mensen in actie en schrijven ze brieven voor mensen die onrecht is aangedaan. Amnesty International voert dit jaar actie voor jongeren uit tien verschillende landen. We praten hierover met Elke Kuijper.

De jaren 90-klassieker Rainbow in the sky bestaat deze week 25 jaar. En dat viert de geestelijk vader van de happy hardcore-hit aanstaande zaterdag met een grote show in een (bijna) uitverkocht Gelredome. Dj Paul Elstak komt er bij ons alles over vertellen.

Verder komt Marius Wiegman praten over hoe reëel de kans is dat AZ het in eigen stadion op kan gaan nemen tegen Ajax. Met Hedwiges Maduro blikken we vooruit op de allesbepalende Champions League-kraker tussen Ajax en Valencia.

Volg De Ochtend Show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes

  1. Broer ernstig zieke coffeeshopbaas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’
    Video

    Broer ernstig zieke coffeeshop­baas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’

    De naar Nederland gebrachte coffeeshopbaas Johan van Laarhoven (59) heeft volgens zijn advocaat zestien verschillende aandoeningen die niet in een gevangenis kunnen worden behandeld. Via een kort geding wilden zijn advocaten vandaag afdwingen dat de Tilburger accurate medische zorg krijgt, maar zonder succes. Volgens de Staat is de medische zorg voor van Laarhoven in zijn cel voor nu voldoende. Zijn broer maakt zich ernstig zorgen.