Hanneke Sevink is heel boos op Baarn: voor de tweede keer in een jaar tijd werd haar tuintje gemaaid door de hoveniers die in opdracht van de gemeente werken.
Volledig scherm
PREMIUM
Hanneke Sevink is heel boos op Baarn: voor de tweede keer in een jaar tijd werd haar tuintje gemaaid door de hoveniers die in opdracht van de gemeente werken. © Caspar Huurdeman

En wéér is het raak: tuintje van Hanneke door hoveniers met de grond gelijk gemaakt

Hanneke Sevink uit Baarn is boos. Héél boos. Hoveniers maaiden donderdagmiddag een stuk door haar geadopteerd plantsoen kort en klein. En dat is niet eens voor het eerst. ‘Ik rende naar beneden toen ik hoorde dat ze bezig waren, maar toen was ik al te laat.’

7 reacties

 • J Luteijn

  2 maanden geleden
  Geloofde maar de meeste gemeenten Hebben totaal lak aan de de bewoners. Ook hier in het voor jullie verre west Zeeuws Vlaanderen (gemeente sluis)loopt het respect voor de burger de spuigaten uit … Hoofdzaak is dat de Routine niet gestoord wordt!
 • Reinier Hummel

  2 maanden geleden
  In Eefde is het net zo veel rommel en de gemeente lui hangen aan de schofel
 • M Aponno

  2 maanden geleden
  Stelletje asoos!
 • Henk Bartelds

  2 maanden geleden
  De Nederlandse overheid is als een bulldozer met een blinde chauffeur. Alles gaat verkeerd en de slachtoffers worden gestraft.
 • H de Vries

  2 maanden geleden
  Excuses zijn niet de oplossing. De gemeente baarn heeft waarschijnlijk het beleid prima op orde: papier is gewillig, en praten gemakkelijk. Maar het gaat mis in de uitvoering, bij het beheer, bij onderhoud. Dat is in de organisatie van de gemeente baarn niet op orde omdat er geen aandacht voor is. Als de visie en het beleid er maar fraai uitzien. En de uitvoering? Ach, de uitvoering.... .