De autoriteiten in Georgië hebben bevestigd dat het vrijdag gevonden lichaam in een rivier in de stad Kutaisi inderdaad dat van de 23-jarige Siem Wigger (23) uit Manderveen is.
Volledig scherm
De autoriteiten in Georgië hebben bevestigd dat het vrijdag gevonden lichaam in een rivier in de stad Kutaisi inderdaad dat van de 23-jarige Siem Wigger (23) uit Manderveen is. © familie Siem Wigger

Familie krijgt bevestigd: gevonden lichaam is van Siem uit Manderveen

De familie van de vermiste Siem Wigger uit Manderveen heeft duidelijkheid. Het lichaam dat is gevonden in de Georgische stad Kutaisi is inderdaad van hun zoon en broer. Dat hebben de lokale autoriteiten zaterdagmiddag bevestigd.

  1. LIVE | Weer twee nertsenbedrijven besmet met coronavirus, winst Saudi Aramco fors gedaald

    LIVE | Weer twee nertsenbe­drij­ven besmet met coronavi­rus, winst Saudi Aramco fors gedaald

    Bij twee nertsenbedrijven in Elsendorp (gemeente Gemert-Bakel) en Vredepeel (gemeente Venray) zijn besmettingen met Covid-19 vastgesteld. Daar huizen respectievelijk 12.000 en 6.000 nertsen. Daarmee komt het aantal nertsenbedrijven met besmettingen op 29. De autoriteiten in de Verenigde Staten hebben bij meer dan 5 miljoen mensen vastgesteld dat ze besmet zijn geraakt met het coronavirus. In dit blog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus.