Sorayda in de Reigerflat aan de Papsouwselaan waar ze enorme overlast hebben van de regen en de riolering. ( Delft  13-10-21) Foto:Frank Jansen
Volledig scherm
PREMIUM
Sorayda in de Reigerflat aan de Papsouwselaan waar ze enorme overlast hebben van de regen en de riolering. ( Delft 13-10-21) Foto:Frank Jansen © Frank Jansen

Flatbewoners leven tussen schimmel en ratten in putlucht voor 714,59 euro per maand: ‘Ik word er ziek van’

Bij binnenkomst krijgen ze braakneigingen of hoofdpijn én het is er nu al ijs- en ijskoud. Bewoners van de Reigerflat aan de Papsouwselaan in Delft zijn de leefomstandigheden spuugzat, maar woningbouworganisatie Woonbron zegt er voorlopig niets aan te doen. ,,Ik word er gewoon ziek van, maar betaal wel 714,59 euro huur per maand.”

7 reacties

 • HA Klomp

  1 jaar geleden
  @Liesbeth: het heeft geen nut hem aan te spreken. Domme mensen kun je soms wijzer maken, maar deze is zó dom, dat lukt niet meer. Denk aan een accu waarvan de platen tegen elkaar liggen, die kun je ook niet meer opladen. Bij HH zijn de hersencellen versmolten, dat komt niet meer goed. Helaas, voor hem én voor ons…….
 • Andy Van Werven

  1 jaar geleden
  Gewoon afbreken en er wat nieuws op bouwen een goede flat ofzo en optie 2 de flat flink isoleren en verwarmingen erin en klimaat systeem erin gewoon een harde renovatie ik zal naar de rechter stappen als je ziek word en de woningbouwcorporaties niks wil doen en ook programma als radar zou mischien ook helpen
 • Liesbeth Schut

  1 jaar geleden
  @ Henk, ratten zorgen niet voor schimmel en/of rioolwater in een berging. Ook zijn zij niet degenen die niks doen aan het enkele glas of ontbreken van verwarming.
 • Bert Luchies

  1 jaar geleden
  Net even door Zwolle gelopen. Het wordt hier ook een bende, met zwerfafval overal en onkruid tegen de gevels. Verval van de mens/maatschappij. Het wordt iedere dag erger. Zo verschrikkelijk jammer.
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Tja, als iedereen eten Rond strooit rondom de flat en op de grasvelden, tja dan krijg je Ratten hé. Wees wijs, en stop met eenden voeren, is DE schuld van de mens, niet van de Woningbouwverenigingen ! Ik had hier ook last ervan, mensen van andere cultuur, elke dag met rijst of andere etenswaren op het grasveld gooien, vonden ze het gek dat er overlast was van Ratten, LOL, stelletje gekken.