ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Gedonder in families om coronaprik: ‘Mijn moeder wil per se dat ik het neem’

Ben je niet solidair als je het coronavaccin weigert? De keuze voor wel of geen prik levert in families en vriendenclubs verhitte gesprekken op. ,,De druk is enorm. Elke dag hoor ik: heb je de prik al?’’

8 reacties

 • henk hartog

  1 maand geleden
  Gelukkig je eigen keus of je wel of niet die waanzin injectie neemt.. Het is ook niet Aso of onverstandig om die niet te nemen. kwestie van normaal en goed te leven zonder die injectie troep in je lichaam. Dit is natuurlijk waanzin om je te laten vaccineren. Iedergeval, wij niet, onze lichaam doet het al jaren zelf, en gaat super goed. Kwestie van normaal leven ( vermijdt zoveel mogelijk om Troep te eten van BV MC, Donald's, BURGERKING, KFC, febo.. EEN en al zout, vet En troep)
 • E Goedhart

  1 maand geleden
  Medicijnen en vaccins zijn uitvoerig getest voordat ze op de markt mochten komen. Een normaal vaccin bestaat uit afgezwakte ziekteverwekkers. Corona-vaccins niet, die gebruiken een nieuwe methode waarvan lange termijn effecten nog niet bekend zijn. Dáár zijn mensen huiverig voor. Ik ook. En nee, ik ben geen bomenknuffelende sandalendrager, maar een nuchtere zeeman met al talloze vaccinaties in mijn donder, die belangrijke beslissingen basseert op feiten. Dat zouden meer mensen moeten doen.
 • Hans Invernizzi

  1 maand geleden
  Wat mij zo verbaast is de angst voor vaccins. Dat zijn niet meer dan boodschappers. Ze vertellen ons immuunsysteem hoe het corona kan aanpakken en daarna verdwijnt het vaccin weer uit ons lichaam. Ernstige bijwerkingen op lange termijn van iets dat niet meer in je lijf zit? Klinkt niet logisch. En verder is het simpel: je laten vaccineren doe je voor jezelf en een ander om corona eronder te krijgen. Het is volkomen redelijk van elkaar solidariteit te vragen. Dat is het cement van een samenleving
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind je niet laten vaccineren egocentrisch en ontzettend asociaal en echt iets voor rugzakjes en sandalen types
 • Hans Huisman

  1 maand geleden
  Ik vind de redenatie van mensen, die een vaccinatie weigeren ( maakt niet uit welke ) inconsequent. Zij gebruiken wel medicijnen, als ze in het ziekenhuis komen worden alle behandelingen geaccepteerd ( incl. operaties ). Indien men naar zekere landen reist worden de verplichte vaccinaties genomen. Enz. enz. Waarom dan nu niet laten vaccineren tegen Corona ?? Ik vind het onbegrijpelijk en dom.