Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Gelukkig kan Jutta een leentoestel krijgen voor haar sexy selfies

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

7 reacties

 • Arend van Faassen

  5 dagen geleden
  M.G. Blom, dat is vrijheid van meningsuiting. Daar mag je niet aankomen. Daarom zouden we ook weg moeten blijven uit landen waar die vrijheid niet gewaarborgd is. Zowel met als zonder mooi lichaam, likes, volgers en weet ik wat.
 • E Noorman

  5 dagen geleden
  Die Jutta is puur commercieel!
 • Sander van Schoonhoven

  5 dagen geleden
  Yvonne; jezelf in de etalage zetten is één ding maar voor mensen als Jutta met veel volgers is Instagram ook gewoon domweg een bron van inkomsten. Als je meer dan 50.000 volgers hebt kun je hier gewoon een goede boterham mee verdienen middels gesponsorde content. Rare wereld maar dit gaat tegenwoordig gewoon zo. Instagrammers en Youtubers verdienen grof aan hun likes en duimpjes.
 • M.G. Blom

  5 dagen geleden
  Iederéén mag gezien worden, H.A. Klomp. En andere criticasters: foto zus of foto zo, dat is óók vrijheid van meningsuiting en je hóeft er niet naar te kijken. Zolang anderen er geen kwaad mee gedaan wordt, is dat toch prima?
 • Yvonne Veld

  5 dagen geleden
  H.A. Klomp: Ze doet mee aan een schaatswedstrijden, niet aan een missverkiezing. Je kunt je afvragen waarom het altijd om de (gemaakte) buitenkant moet gaan, een mens is meer dan de verpakking maar wordt vaak enkel op de buitenkant be(ver)oordeelt. Veel mensen die vooral zichzelf heel mooi vinden hebben nogal eens niet zo'n prettig karakter, zijn vaak behept met een naar bepaald soort arrogantie en domheid. Over of iets "mooi" is kun je altijd discussiëren.