Volledig scherm
Overval op woning in Eersel. © Fotopersburo Bert Jansen/Rico Vogels

Gewelddadige overval op woning in Eersel, drie gewonden

Een woning aan de Nieuwstraat in het Brabantse Eersel is vanmorgen op gewelddadige wijze overvallen. Drie personen zijn daarbij gewond geraakt. Dat bevestigt de politie. 

De melding van de overval kwam rond 7.35 uur binnen. Volgens een woordvoerder is er ‘behoorlijk wat geweld’ gebruikt. De gewonden (twee mannen en één vrouw) zijn naar het ziekenhuis gebracht. Wat hun verwondingen zijn, is onduidelijk.

Ook is nog niet bekend om hoeveel daders het gaat, omdat de slachtoffers nog niet gehoord zijn door de politie. De woordvoerder meldt dat het erop lijkt dat er niets is buitgemaakt.

Agenten doen onderzoek bij de woning. Het team forensische opsporing zoekt naar sporen. Ook wordt er buurtonderzoek gedaan.

Volledig scherm
Overval op woning in Eersel. © Fotopersburo Bert Jansen/Rico Vogels
  1. Woeste pompbaas Ewout (53) haalt uit naar Kamer: ‘Tabaksverbod wordt één grote ramp’
    PREMIUM

    Woeste pompbaas Ewout (53) haalt uit naar Kamer: ‘Tabaksver­bod wordt één grote ramp’

    Een totaalverbod op de verkoop van sigaretten gaat dramatische consequenties hebben voor eigenaren van tankstations. Dat zegt pomphouder Ewout Klok. De 53-jarige ondernemer uit Hoogeveen roept het kabinet op om eerst de effecten van een tabaksverbod te laten onderzoeken voor deze‘rigoureuze en ondoordachte maatregelen’ van kracht gaan. ,,Als dit doorgaat, wordt het een ramp in Nederland.”