Volledig scherm
De vermiste man werd teruggevonden bij een bosperceel. © Politie.nl

Gewonde man loopt bos in na verkeersongeval

Een man van 78 is gisteravond na een verkeersongeval in het Brabantse Strijbeek een bos in gelopen. Hij werd teruggevonden op de Nederlands-Belgische grens.

Afgelopen nacht botste een personenauto met een landbouwvoertuig op de Goudbergseweg. Na het ongeluk stapte de gewonde bestuurder van 78 uit de auto en liep hij weg van het ongeluk. 

De man vertrok na het ongeluk rond 00.30 uur in de richting van de Belgische grens de bossen in. Omdat hij gewond was geraakt bij het ongeval, hebben meerdere eenheden van de politie gezocht naar de man. Ook de politiehelikopter werd daarbij ingezet.

Grens

Agenten vonden de man uiteindelijk rond 07.30 uur in een bosperceel op de grens tussen Nederland en België. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Waarom de man wegliep na het ongeluk is nog onduidelijk.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zorgen na vondst Anja Schaap: ‘Doodsoorzaak mogelijk nooit duidelijk’
    PREMIUM

    Zorgen na vondst Anja Schaap: ‘Doodsoor­zaak mogelijk nooit duidelijk’

    Het wordt voor pathologen een enorm karwei om de exacte doodsoorzaak van Anja Schaap vast te stellen. Dat meldt Frank van de Goot, de bekende patholoog van Nederland. ,,Deze vrouw heeft waarschijnlijk zo lang in het water gelegen dat eventuele oppervlakkige verwondingen als krassen en bulten al verloren zijn gegaan. Is ze door verstikking om het leven gekomen, dan kun je dat al helemaal niet meer vaststellen.”