Gré Hilbolling en Antoinette Braakhuis-Brummelhuis
Volledig scherm
PREMIUM
Gré Hilbolling en Antoinette Braakhuis-Brummelhuis © Beeldbewerking Tubantia

Gré (78) kon meteen komen, maar Antoinette (79) moet 2 weken wachten op haar boosterprik

Met haar 79 jaren mocht Antoinette Braakhuis met ingang van zaterdag een afspraak voor een boosterprik maken. De Bornse deed dat meteen. Online. Want dat was het advies: liever niet bellen. Maar wat bleek: zij kan pas over 2,5 week terecht. En dat terwijl de 78-jarige Gré Hilbolling maandag meteen kon komen. De Hengelose was als beller toch sneller aan de beurt. 

5 reacties

 • gerrit van den Brink

  1 maand geleden
  @De Stentor, waarom elke keer dit soort negatieve berichten? Mensen kiezen voor een specifieke locatie en dan kan het zijn dat de vaccinatie iets later is. Dit soort annekdotische berichtgeving past niet bij een krant met een fatsoenlijk niveau en zorgt alleen voor een negatieve sfeer rondom de vaccinatie campagne. De media, en duidelijk ook de stentor, willen zo veel mogelijk sensatie, dat blijkt uit dit soort stukken. Waar is de feitelijke journalistiek gebleven?
 • J Snijder

  1 maand geleden
  Voor de ouderen kan ik me wel wat bij voorstellen maar over een tijdje zijn ook de kinderen weer aan de beurt En mensen er is echt wel vaccinatie schade
 • M.M. Bonder

  1 maand geleden
  Als ik Antoinette was, had ik er achteraan gebeld en de afspraak verplaatst. Dan maar naar een andere locatie.
 • Hagen

  1 maand geleden
  @henk hartog Moeilijk hè inleven in een anders denkend mens?
 • henk hartog

  1 maand geleden
  En? Wat maakt het uit die paar dagen. Wees blij dat je die BOOSTER PRIK krijgt, je wou hem toch ? en rustig aan, want na die BOOSTER PRIK komt de volgende eraan.