Harold en Jolanda van der Burg bij de onverhuurbare vakantiehuisjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Harold en Jolanda van der Burg bij de onverhuurbare vakantiehuisjes. © Pix4Profs / Peter van Trijen

Harold mag vakantiehuisjes in zijn achtertuin niet langer verhuren: ‘Het voelt zo oneerlijk’

Harold van der Burg (54) uit Bergen op Zoom vergat een vergunning aan te vragen voor drie vakantiewoningen die hij verhuurt. Dat komt hem duur te staan. Voorlopig mag hij ze niet meer verhuren. En dat terwijl de huisjes in zijn achtertuin er al jaren staan.

10 reacties

 • R.P. van Bueren

  2 maanden geleden
  Schokkend en intolerant, zijn de reactanten hier weer eens. Laat die mensen toch lekker hun ding doen. Ze doen er niemand kwaad mee en leveren zelfs voor huurders de/het nodige plezier op. En voor diegene die de "regels" zo aanbidden, waar komt de puinhoop, die regeerders zelf veroorzaken, door die regels, dan vandaan? En tja, het is wel waar, dat het verstandiger was geweest, om die regels te "vinden" en het er niet op aan te laten komen. Beter voorkomen dan genezen, want ambtelijke molens ...
 • R.E.I. van Katwijk

  2 maanden geleden
  Heel vervelend voor deze mensen maar volgens mij zijn ze het belangrijkste vergeten: de vergunningen. Daar begin je volgens mij mee. Je weet dat je niet zomaar vakantiewoningen mag verhuren. Beetje dom. Eigen schuld dikke bult. En niet zeuren achteraf.
 • Ernst van Rossum

  2 maanden geleden
  Ach Rutte komt er ook mee weg, geen actieve herinnering aan
 • Rien Petersen

  2 maanden geleden
  Wel heel toevallig een vergunning vergeten aan te vragen! Wel direct een dure advocaat er op zetten. Ja ja……..
 • Ernst J. Oud

  2 maanden geleden
  “We durfden geen vergunning aan te vragen.” Kortom, ze wisten dat ze fout bezig waren. Ja, dan krijg je dit. Iets met blaren en de bips. Pech.
 1. Helma geeft zich bloot in boek over borstkanker: ‘Ik stond in mijn slip voor de camera en moest lachen’
  PREMIUM

  Helma geeft zich bloot in boek over borstkan­ker: ‘Ik stond in mijn slip voor de camera en moest lachen’

  Dertien shoots en bijna 1200 foto's. Helma Havinga (45) stond meestal áchter de camera wanneer een foto gemaakt werd, maar toen ze de vernietigende diagnose borstkanker kreeg, veranderde dat. Twee jaar lang focuste ze op haar herstel, dat werd vastgelegd door goede vriendin en fotografe Anneke Davids. Zaterdag, op Wereldkankerdag, verscheen hun boek: Je tiet of je leven.