Villa ExpertCare in Waalre, waar een medewerker op non-actief werd gesteld op verdenking van ontucht met twee minderjarigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Villa ExpertCare in Waalre, waar een medewerker op non-actief werd gesteld op verdenking van ontucht met twee minderjarigen. © Kees Martens/DCI Media

Heftige zedenzaak: verpleegkundige (55) verdacht van ontucht met ernstig zieke kinderen

Een medewerker van een zorginstelling voor ernstig zieke kinderen in Waalre wordt verdacht van seksuele handelingen bij een minderjarige. Ouders maken zich grote zorgen of hun kind ook slachtoffer is geworden. „Dit is een heel kwetsbare groep.”

3 reacties

 • Joop Dep

  2 maanden geleden
  wat een vies mannetje gatver ga hulp zoeken
 • Be Schilder

  2 maanden geleden
  Er is wel meer mis in onze zorg , instellingen ouderen, en als je er wat van zegt, krijg je als antwoord, dat had u niet moeten zien, Bang wordt ik, om een ouder te worden.
 • wj van den van den Belt

  2 maanden geleden
  Wat zijn er toch zielige mensen op de wereld bah Ziekelijk
 1. Bekende politiewetenschapper vernietigend: ‘Agent die vrouw verwondde mag waterkanon nooit meer gebruiken’
  PREMIUM
  politiebonden boos

  Bekende politiewe­ten­schap­per vernieti­gend: ‘Agent die vrouw verwondde mag waterkanon nooit meer gebruiken’

  Het is volgens politiewetenschapper Jaap Timmer terecht dat het OM vervolging instelt tegen de agent die in Eindhoven een vrouw omverblies met een waterwerper. ,,Dit is zo’n beetje de ergste fout die je als bediener van een waterkanon kan maken. Wat mij betreft mag ze nooit meer achter zo’n kanon plaatsnemen”, zegt Timmer tegen deze site. De politiebonden reageren onthutst op de beslissing van het OM.