Volledig scherm
De Ochtend Show to go. © Videostill

Held van Hilledijk en crisis bij Feyenoord in De Ochtend Show to go

Tarik Bouzyd probeerde op 13 april Robert Hendrix tevergeefs uit een brandend huis te redden. ‘De held van Hilledijk’ is morgen te gast in De Ochtend Show to go. Ook oud-Feyenoordspeler en trainer Rob Jacobs schuift bij ons aan in de studio. Met hem hebben we het over de crisis bij Feyenoord, het Europese avontuur en de klassieker tegen Ajax. De show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.

Op 13 april van dit jaar komt de 27-jarige Robert Hendrix bij een brand in Rotterdam om het leven. Kenan B., de man die verdacht wordt van brandstichting in de woning aan de Hilledijk, staat morgen weer voor de rechter. Bouzyd neemt ons mee terug naar die dag.

Verder hebben we het over de hockeyvader die na tien dagen vermissing dood is aangetroffen. En we kijken natuurlijk terug op Ajax - Chelsea met Ajax-watcher Freek Jansen. Ook schakelen we live naar Spanje waar de Spaanse regering de stoffelijke resten van dictator Francisco Franco gaat verplaatsen. Correspondent Edwin Winkels praat ons bij.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.