Henri hield een gebroken hand over aan een ongeval. Hij zoekt de wielrenner die hem van zijn scooter reed
Volledig scherm
PREMIUM
Henri hield een gebroken hand over aan een ongeval. Hij zoekt de wielrenner die hem van zijn scooter reed © Henri van Raaij

Henri (72) zoekt de keurig nette wielrenner die hem van zijn scooter reed

Een A4'tje met een wat beteuterde Henri van Raaij (72) prijkt op een boom aan de Tweelingenlaan in Eindhoven. Zijn hand in het gips en de arm in een mitella. De Eindhovenaar is op zoek naar de man die hem daar per ongeluk van zijn scooter reed. ‘Ik wil kijken of er iets te regelen is met de verzekering’.

9 reacties

 • Henk Van de Kraats

  2 maanden geleden
  Annemiek Overweg : "Jan Kelder en B? Schilder, en als het een gewone fietser was geweest die van de stoep af reed? Hou toch op met jullie stomme aannames en iedereen op een racefiets over 1 kan te scheren." Goed gesproken.
 • Henk Bartelds

  2 maanden geleden
  Slechte wielrenners zijn een gevaar op de weg. Goede wielrenners rijden op de baan in Omnisport.
 • Annemiek Overweg

  2 maanden geleden
  Jan Kelder en B? Schilder, en als het een gewone fietser was geweest die van de stoep af reed? Hou toch op met jullie stomme aannames en iedereen op een racefiets over 1 kan te scheren.
 • Shirley van den Berg

  2 maanden geleden
  Wat een reacties, een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen door een simpele inschattingsfout of domme pech iets wat niet opzettelijk gebeurt. Ik hoop voor meneer de wielrenner het bericht ziet en zich nogmaals als goede burger bekommerd over meneer zijn situatie hiervoor hebben we immers als het goed is allemaal een verzekering. En laat anders ons hart spreken, stuur deze man een berichtje en geef een kleine bijdrage. Met ze allen samen maken we het leven van elkaar mooier
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  Ook in gevallen waar het incident goed lijkt te zijn afgelopen altijd de persoonsgegevens even noteren i.v.m. toch eventuele vervolgschade.