Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Het extreemrechtse probleem van Nederland is mede gecreëerd door de politieke partijen die er nu afstand van nemen

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

10 reacties

 • Chris van Tongeren

  4 maanden geleden
  Eus, als je schrijft over beschrijfelijk schrijven zou het mooi zijn als je in je eigen artikelen hier ook wat meer aandacht aan besteed. Ik lees je mening (columns) graag.
 • H.M. Toering

  4 maanden geleden
  Vind maar eens een middenweg tussen links en rechts. Links lullen en rechts zakken vullen toch? Zolang iedereen z'n eigen belang boven die van een ander plaatst, zal het nooit wat worden. Linksom of rechtsom, Er moet verandering komen en er moet verantwoordelijkheid gedragen worden door mensen die weten wat er leeft bij de mensen.
 • Adriana Ubbink

  4 maanden geleden
  1 of 2 enkele stumpers van Forum die veel schreeuwen betekent nog niet dat extreem rechts oprukt. Dat is paniekvoetbal en te makkelijk geschreven. Ze hebben vrijwel geen draagvlak in Nederland, net als de wappies en gekkies. 99,9% van de kiezers weet wel beter. Ze schreeuwen alleen wat harder, de rest van Nederland is aan het werk.
 • Roy Wesselink

  4 maanden geleden
  Op het moment dat de verkiezingsuitslagen binnen komen , mogen de vriendenclubjes gaan formeren en krijg je dezelfde regering. Sommige grote partijen komen standaard in de oppositie, omdat andere partijen kiezers negeren en met deze partijen niet willen regeren. Na verkiezingen kun je hierdoor als rechts niets beginnen en lijken het waardeloze ideeën waar ze niet achter kunnen blijven staan Links en rechts zijn allebei belangrijk om samen tot de oplossingen te komen die het volk willen.
 • Henk Vinke

  4 maanden geleden
  Als je het filmpje (wat ik gezien heb) met de opmerking van Van Meijeren bekijkt, dan zegt hij niets fout. Waarom? Hij roept niet op. Hij constateert misschien. Dat zou je aan hem kunnen vragen. Er zijn wel ontwikkelingen in die richting. Groningers belagen kamerleden en/of ministers omdat ze niet worden gehoord. Boeren bestormen een Provinciehuis. In Emmen verstoord KOZP de gemeenteraadsvergadering. Gisteren in de Stentor, dat KOZW een kliklijn heeft. Nu schrijf je dit. Selectieve verontwaardig