Het kabinet kijkt vanavond vooral vooruit naar april: de versoepelingen op een rij

VIDEOSchrijf deze maand maar af: het kabinet kijkt voor versoepelingen van de coronamaatregelen vooral naar volgende maand. De avondklok wordt waarschijnlijk verlengd tot 30 maart, de hbo’s en universiteiten blijven ook nog tot dan op slot.

2 reacties

 • Theo Perez

  1 maand geleden
  Klopt, maar het is voor eigen bestwil!!Liever dat dan tussen 6 plankjes, hardhout of zachthout.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Tja, en in april kijken ze vooral uit naar mei en in mei kijken ze vooral uit naar juni! En zo komen we nooit uit die lockdown, triest hoor!
 1. Radio 538 betreurt ophef over Oranjedag, maar evenement gaat gewoon door: ’We snappen onder welke hoge druk de zorg staat’
  PREMIUM
  23

  Radio 538 betreurt ophef over Oranjedag, maar evenement gaat gewoon door: ’We snappen onder welke hoge druk de zorg staat’

  140.000 sympathisanten hebben de petitie ondertekend die Amphia-dokter Rogier Crolla zaterdag startte om ervoor te zorgen dat 538 Oranjedag zaterdag 24 april niet doorgaat. De organisatie betreurt maar snapt de ophef: ,,We snappen uiteraard onder welke hoge druk de zorg op dit moment staat”, meldt een woordvoerder van Talpa. Door de enorme belangstelling ligt de petities.nl er regelmatig uit. De site is overbelast.
 1. Meisje (17) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwagen
  Play

  Meisje (17) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwa­gen

 2. Megaproces Zwolse drugsoorlog van start: hier gaat het om
  Play

  Megaproces Zwolse drugsoor­log van start: hier gaat het om