Het laatste appje van Silas aan zijn grote liefde Anniek komt nooit: op weg naar Vriezenveen verongelukt hij

Na een knuffel stapt Silas in zijn Peugeot 406 coupé. Hij zal zijn geliefde appen zodra hij thuiskomt. Op weg naar Vriezenveen knalt ‘de rode leeuw’ tegen een boom. Zijn berichtje komt nooit.

4 reacties

 • paul witmer

  4 maanden geleden
  Het is een goed geschreven, zeer leesbaar verhaal. Ik ken niemand, dus ik heb over de inhoud geen oordeel. De schrijver slaagt erin om in een kort bestek het verhaal te vertellen. Veel informatie met weinig woorden. Dat is knap
 • Reinder Bosch

  4 maanden geleden
  Natuurlijk triest dat een jong mens met zo'n mooie toekomst voor zich is verongelukt. Helaas is hij niet de enige. Mij is echter niet helder waarom dit levensverhaal zo bijzonder is, dat de journalist daar aandacht aan schenkt.
 • rampen

  4 maanden geleden
  De schrijver van dit ontroerende levensverhaal over een mooi (jong)mens heeft mij wél geraakt. Ik ontdek geen eigen uitleg maar eerder een opsomming over wat er gezegd en gedaan werd ttv van zijn (samen)leven. Héél jammerlijk dat dit zo eindigt. Sterkte voor allen die met dit enorme verlies moeten leven.
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Wat ontzettend jammer dit verhaal. De schrijver heeft geen recht gedaan aan de overledene en de nabestaanden. Door dit verhaal blijkt dat de journalist sommige woorden niet naar waarheid heeft geschreven en in een ander context heeft geplaats. Het verhaal van de nabestaanden is zoveel mooier en respectvoller. S. Doldersum
 1. Bekende politiewetenschapper vernietigend: ‘Agent die vrouw verwondde mag waterkanon nooit meer gebruiken’
  PREMIUM
  politiebonden boos

  Bekende politiewe­ten­schap­per vernieti­gend: ‘Agent die vrouw verwondde mag waterkanon nooit meer gebruiken’

  Het is volgens politiewetenschapper Jaap Timmer terecht dat het OM vervolging instelt tegen de agent die in Eindhoven een vrouw omverblies met een waterwerper. ,,Dit is zo’n beetje de ergste fout die je als bediener van een waterkanon kan maken. Wat mij betreft mag ze nooit meer achter zo’n kanon plaatsnemen”, zegt Timmer tegen deze site. De politiebonden reageren onthutst op de beslissing van het OM.