Henk van der Meijden twee jaar geleden met zijn vrouw met Monica Strottman en  dochter Elisa van der Meijden bij de premiere van het Wereldkerstcircus  in het Carré.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk van der Meijden twee jaar geleden met zijn vrouw met Monica Strottman en dochter Elisa van der Meijden bij de premiere van het Wereldkerstcircus in het Carré. © Brunopress

Het regent lintjes! Deze Nederlanders ontvangen vandaag een koninklijke onderscheiding

Met videoVandaag regent het weer lintjes. Ruim 3000 mensen krijgen een koninklijke onderscheiding opgespeld. Onder hen zijn bekende Nederlanders, zoals roddelkoning Henk van der Meijden, dj Ferry Corsten en keeperstrainer Frans Hoek. Maar ook heel gewone mensen die opvallen door het buitengewone dat zij elke dag weer doen. 

  1. ‘Y.M.P’ ontdekte passie in de gevangenis en is nu succesvol kunstenaar
    PREMIUM

    ‘Y.M.P’ ontdekte passie in de gevangenis en is nu succesvol kunstenaar

    De 34-jarige Mich Simon (bekend onder de naam Y.M.P.) kwam tien jaar geleden vrij uit de gevangenis, na een verleden te hebben gehad in de criminaliteit. Inmiddels heeft Y.M.P de afgelopen jaren enorm in zichzelf geïnvesteerd en is hij zijn dromen achterna gegaan. Dit heeft geleid tot een groot succes. In een LinkedIn-bericht deelde hij zijn verhaal. ,,Als ik mijn periode in de gevangenis niet meegemaakt zou hebben, zou ik niet staan waar ik nu sta.”