Volledig scherm
© Videostill

Hete zomerhits en hittegevolgen voor de natuur in De Ochtend Show to go

Op woensdag 24 juli zijn boswachter Jacques van der Neut en Qmusic-dj Wim van Helden te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en Manuel Venderbos en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Het is heet in Nederland en als we de berichten mogen geloven, wordt het de komende dagen alleen maar warmer. Boswachter van de Biesbosch, Jacques van der Neut, komt vertellen over de gevolgen van deze hitte voor onze flora en fauna.

Ook te gast is Qmusic-dj Wim van Helden. Met hem bespreken we de Top 500 van de Zomer. Deze lijst met de lekkerste zomerhits is van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli te horen op Qmusic.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Moeder vermoorde Romy (14) naar Den Haag om hogere straffen: ‘Vraag me af of het zin heeft’

    Moeder vermoorde Romy (14) naar Den Haag om hogere straffen: ‘Vraag me af of het zin heeft’

    De ouders van de vermoorde kinderen Savannah, Romy en Nick gaan begin september naar de Tweede Kamer om hogere straffen voor minderjarige daders af te dwingen. De nabestaanden gaan voorafgaand aan het debat over jeugdstrafrecht persoonlijk in gesprek met minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) en overhandigen hierbij de 72.000 handtekeningen die ze de afgelopen weken verzameld hebben. ,,Maar ik vraag mij af of het allemaal wel zin heeft.”