René van der Zel werkte ooit bij Essent, maar is met XXL Nutrition in Deurne groot geworden door het ontwikkelen van krachtvoer voor sporters. De miljonair heeft een autocollectie met deze felgroene Lamborghini Aventador SVJ als pronkstuk.
Volledig scherm
PREMIUM
René van der Zel werkte ooit bij Essent, maar is met XXL Nutrition in Deurne groot geworden door het ontwikkelen van krachtvoer voor sporters. De miljonair heeft een autocollectie met deze felgroene Lamborghini Aventador SVJ als pronkstuk. © René Manders/DCI Media

Hoe René dankzij een gecrashte BMW een selfmade miljonair werd: ‘Ik klooide op school maar wat aan’

In een onbezonnen bui reed hij met zijn laatste centen een BMW in de prak. Dat was voor René van der Zel een wake-upcall, hij moest en zou iets van zijn leven maken. Dat is gebeurd: met zijn XXL Nutrition voedt hij nu onder meer de selectie van PSV. Het verhaal van een excentrieke miljonair uit Deurne.

0 reacties

  1. Straffeloos A12 bezetten leidt tot frustratie bij politie: 'Dan zijn we dus niet meer nodig’
    1587 arrestaties

    Straffe­loos A12 bezetten leidt tot frustratie bij politie: 'Dan zijn we dus niet meer nodig’

    Binnen de politie is grote frustratie ontstaan over het feit dat het blokkeren van de A12 in Den Haag zonder strafrechtelijke consequenties blijft. Het Openbaar Ministerie heeft besloten om de bijna 1600 aangehouden klimaatactivisten niet te vervolgen vanwege het ‘vreedzame karakter’ van de de demonstratie. ,,Dan hoeven we de volgende keer niet op te komen draven”, klinkt het cynisch uit de mond van een politieagent.
    Den Haag