De HAN Hogeschool Arnhem Nijmegen heeft de kwakzalversprijs gewonnen
Volledig scherm
De HAN Hogeschool Arnhem Nijmegen heeft de kwakzalversprijs gewonnen © Ruben L Oppenheimer

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen wint kwakzalversprijs

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heeft de Meester Kackadorisprijs 2018 van de Vereniging tegen de Kwakzalverij gewonnen. De HAN krijgt de prijs voor twee opleidingen waarmee de hogeschool volgens de vereniging 'kwakzalverij bevordert'. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Advocaat: ‘Mijn cliënt kan onmogelijk de moord op Wiersum hebben gepleegd’
  video

  Advocaat: ‘Mijn cliënt kan onmogelijk de moord op Wiersum hebben gepleegd’

  ,,Het is onmogelijk dat mijn cliënt het gedaan kan hebben.” Dat zei advocaat Gerald Roethof maandag in de beveiligde rechtbank op Schiphol tijdens een nieuwe inleidende zitting tegen drie verdachten, die worden verdacht van betrokkenheid bij de moord op advocaat Derk Wiersum. Het gaat om Moreno B. en Giërmo B. en Anouar Taghi, de neef van Ridouan Taghi. Het was voor het eerst dat de drie verdachten tegelijkertijd voor de rechter verschijnen.
 2. LIVE | Nijpend tekort aan agenten door coronamaatregelen

  LIVE | Nijpend tekort aan agenten door coronamaat­re­ge­len

  Nog eens acht veiligheidsregio’s gaan deze week nog naar risiconiveau 2 (‘zorgelijk’). Verder is het aantal coronapatiënten dat op een intensive care wordt opgenomen de afgelopen dagen zo hard gestegen dat de alarmbellenafgaan. In de afgelopen drie dagen zijn 31 mensen verplaatst naar een intensivecareafdeling, gemiddeld 10,3 per dag. De zogenoemde signaalwaarde, de grens waarbij extra maatregelen misschien nodig zijn, ligt op 10. Ook vandaag lees je in dit liveblog alles over het coronavirus. De ontwikkelingen van de afgelopen dagen staan hier.