Migranten probeerden de hond van Janita Martens te stelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Migranten probeerden de hond van Janita Martens te stelen. © William Hoogteyling

Hond Diesel (5) wordt bijna geroofd, maar een harde beet jaagt dieven op de vlucht: ‘Blijf van mijn hond af’

Janita liep nietsvermoedend een blokje om met haar hond in Veenendaal, toen er plotseling twee mannen uit een auto sprongen die haar geliefde Diesel wilden afpakken. De hond beet een van de twee flink in zijn arm, waardoor de twee hondenrovers zónder hond moesten afdruipen. Janita waarschuwt hondenbezitters: ,,Let goed op als je met je hond de straat op gaat.”

2 reacties

 • Anoniem

  6 dagen geleden
  Mag ik het weer roepen? GRENZEN DICHT!!! Dit land is een walhalla voor criminelen, de overheid sluit haar ogen en doet er niets aan! Mensen die gedupeerd zijn, staan met de rug tegen de muur, de politie kan niets, doet niets. En hoe kun je nu een afgeplakt kenteken noteren... dat moet toch andere mensen ook opgevallen zijn als dat busje door Veenendaal en omgeving gereden heeft? Nergens camerabeelden? Dat zulke lui gewoon hun gang kunnen gaan in dit 'voorbeeldige' land! t wordt steeds gekker!
 • Gia Young

  6 dagen geleden
  Walgelijk dat dit steeds vaker voorkomt. Deze mensen hebben geen enkel respect. Ben heel blij dat Diesel veilig thuis is!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.