Het hondje van Jan en José Bartels is doodgeschopt door de buurman. Ze hebben een blauw zeil gespannen om het gezamenlijke plantsoen af te schermen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het hondje van Jan en José Bartels is doodgeschopt door de buurman. Ze hebben een blauw zeil gespannen om het gezamenlijke plantsoen af te schermen. © Rene Manders/DCI Media

‘Hond ouder echtpaar dood na trap van boze buurman’, politie kan niks doen door gebrek aan bewijs

Met een harde trap in de buikholte maakte de buurman van Jan en José Bartels in Lierop afgelopen zondag een einde aan het leven van hun hond Neeltje. De politie arresteerde de man maar heeft de zaak inmiddels wegens gebrek aan bewijs geseponeerd. Voor het echtpaar onbegrijpelijk: ,,Hij heeft gewoon ons kind vermoord.”

7 reacties

 • M. Steenbergen

  3 dagen geleden
  Wat ontzettend triest om je frustratie af te reageren op een onschuldig dier. Geen woorden voor. Marianne Steenbergen
 • van Wingerden

  3 dagen geleden
  Het recht van de sterkste, brutaalste, degene met de grootste bek. Erg naar als dat je overkomt. Goed dat de publiciteit ook een machtsfactor is.
 • E Goedhart

  3 dagen geleden
  En dan vinden ze het raar dat mensen niet meer in ons rechtsysteem geloven en voor eigen rechter gaan spelen. Verwacht men nu echt dat dit onbestraft kan blijven?
 • J.H. Klaasen

  3 dagen geleden
  Tsja, lekker de makkelijkste weg kiezen om een moeilijk persoon aan te pakken: gebrek aan bewijs, ja ja. Als je hond is dood geschopt en jij mishandeld bent, wat moet er dan nog meer voor bewijs komen. De buurman is sindsdien blijkbaar niet te vinden. Het zal je hondje maar zijn. Kan allemaal in deze maatschappij. Wat zal er nu weer voor verzachtende omstandigheid gezocht worden voor deze mafkees. Een flinke geldboete en verplicht poep ruimen in een dierenasiel. Hier past een flinke straf.
 • Yvonne Veld

  3 dagen geleden
  Het zal je (asociale) buurman maar zijn. En niemand die er wat aan kan doen. Hoe triest ben je dan als je een hondje op leeftijd zo aan haar einde laat komen. Je zou haast wensen dat karma haar werk gaat doen.