Hans de Beus neemt na afloop van een werkdag in de ouderenzorg een kijkje in Het Hof, waar de krukken al tien maanden op de bar staan.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans de Beus neemt na afloop van een werkdag in de ouderenzorg een kijkje in Het Hof, waar de krukken al tien maanden op de bar staan. © Marc Bolsius

Horecaman Hans heeft niets aan zijn zorgsalaris: ‘Wat ik verdien, wordt meteen ingehouden’

Al tien maanden springt horecaondernemer Hans de Beus bij in de zorg. Omdat hij wil helpen, en omdat hij niet alleen maar zijn hand wil ophouden voor steun. Maar dat hij hier onderaan de streep geen cent aan overhoudt, steekt behoorlijk. ,,Het voelt oneerlijk, want ondertussen gaat wel mijn zaak eraan.”

 1. Wat was het koud vannacht! En de winterjas blijven we nog wel nodig hebben

  Wat was het koud vannacht! En de winterjas blijven we nog wel nodig hebben

  Heerlijk in de buitenlucht ontbijten, gezellig met familie op de boot of nog even een extra rondje lopen met de hond: Nederland genoot de afgelopen tijd volop van prachtig lenteweer. Nu meteorlogisch de lente is aangebroken, lijkt het slechts een kwestie van tijd voor de temperaturen weer omhoog schieten. Toch moeten we de winterjas voorlopig nog even aan houden, meldt Weerplaza. ,,Fraai voorjaarsweer is voorlopig niet aan de orde.”
 1. Harde klap: motorblok vliegt uit auto, bestuurder zwaargewond
  Play

  Harde klap: motorblok vliegt uit auto, bestuurder zwaarge­wond

 2. Vrachtwagencabine brandt uit op parkeerplaats
  Play

  Vrachtwa­gen­ca­bi­ne brandt uit op parkeer­plaats