Huisarts Rob Elens.
Volledig scherm
PREMIUM
Huisarts Rob Elens. © archieffoto Koen Verheijden

Huisarts Rob Elens stuurt patiënten weg zonder coronaprik als ze geen verklaring willen tekenen

Huisarts Rob Elens in het Limburgse Meijel weigert zijn patiënten te vaccineren tegen corona als ze niet een brief ondertekenen die hen wijst op de werking en risico’s van het vaccin AstraZeneca.  De Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) stelt dat een arts dit niet mag doen. 

9 reacties

 • Rick Timmerman

  4 maanden geleden
  Ik vond de heer Elens al een hele maar nu bewijst hij maar weer eens waarom Meer mensen / artsen zouden eens zelfstandig moeten nadenken ipv alles maar klakkeloos te geloven Vooral dat 98% er gewoon niets van zal merken zou voor veel mensen een DUIDELIJKE hint moeten zijn om niets in te laten spuiten waarmee je MOGELIJK wat minder heftig ziek wordt ALS je, want je kunt het nog gewoon krijgen, toch Corona krijgt HULDE aan Rob Elens
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Deze huisarts heeft helemaal gelijk want hij is namelijk volgens de wet aansprakelijk als het misgaat en de gevaccineerde schade ondervind van het vaccin. Bovendien klopt het dat je als gevaccineerde meedoet aan een zogenaamde "fase 3 studie" want de huidige vaccins zijn niet goedgekeurd door de EMA, maar zijn slechts tijdelijk toegelaten onder strenge voorwaarden.
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Vertrouw het niet ben het eens met de dokter ik neem hem ook niet die prik ! Loes demelinne
 • Bonne Rook

  4 maanden geleden
  Als het Covid-19 zo gevaarlijk is, dan is het toch raar, dat de mensen van het kabinet, het OMT en het RIVM, die al die maatregelen [lock-down, avondklok, 1 persoons bezoek] verzinnen, zich nog niet hebben laten inenten? In het "landsbelang" zouden zij vooraan moeten staan om de eerste prikken te krijgen. Want stel je voor dat zij zouden wegvallen.
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Misschien had hij een punt kunnen maken door helemaal niet deel te nemen aan deze vaccinaties. Dan komen de vragen toch wel. Ik sta achter deze huisarts!
 1. Onrust om mogelijke vondst Conings in Nederland, blijkt Duitse dubbelganger: 'Niet van bewust’

  Onrust om mogelijke vondst Conings in Nederland, blijkt Duitse dubbelgan­ger: 'Niet van bewust’

  In de buurt van een begraafplaats in Groningen is gisteravond korte tijd onrust ontstaan nadat er signalen binnenkwamen dat de in België voortvluchtige militair Jurgen Conings daar zou zijn gezien. De politie nam de melding zeer serieus en ging ervanuit bij de missie zelf ook ‘gevaar te lopen’. Uiteindelijk bleek het niet om de militair te gaan, maar om een Duitse dubbelganger. ,,Hij had qua uiterlijk zeker overeenkomsten met Conings.”