Ed naast de grote balen kuilgras voor de deur in Leersum.
Volledig scherm
PREMIUM
Ed naast de grote balen kuilgras voor de deur in Leersum. © William Hoogteyling

Huisbaas Frans wil van huurder af en zet 32 hooibalen voor zijn deur: ‘We gaan nóg meer treiteren’

Een conflict tussen een huurder en een huisbaas in Leersum is volledig ontspoord. Bewoner Ed Jansen kon zijn ogen niet geloven toen zijn huisbaas een groot deel van zijn tuin platsnoeide en zijn uitzicht met hooibalen verpestte. Allemaal in een poging hem uit z’n huisje te krijgen. 

8 reacties

 • A Feenstra

  2 maanden geleden
  Volgens mij moet dit Fransje en zijn zonen even een cursus fatsoen hebben. Daarnaast zouden de campinggasten de camping van de zoon moeten boycotten, en zou de boerderij van de andere zoon gewoon geruimd moeten worden. Echter, ik vraag me ook af zit er geen andere oorzaak onder dit probleem. De Rechter zal het vast beter weten dan mij.
 • Van der Meij

  2 maanden geleden
  Van de overheid hoef je niets te ver wachten! De beste methode is pa en zonen met gelijke munt betalen. Zorgen dat er niemand meer naar die camping van die treiteraars komt bijvoorbeeld!!!!!
 • E Goedhart

  2 maanden geleden
  Ik begrijp dat je een keer van een huurder af wilt. De huurbeschermi gswet is erg rigide, ideaal voor huurders, maar afschrikwekkend voor hen die willen verhuren. Een soepelere huurbeschermingswet zou een bijdrage leveren aan het woningtekort. Deze verhuurder wist wat hij kocht, en dat getreiter is onacceptabel.
 • M.M. Bonder

  2 maanden geleden
  Op dit soort getreiter door de huisbaas zou straf moeten staan. Hij moet zich gewoon schikken naar de uitspraak.
 • F.M. Verdonk

  2 maanden geleden
  Ontzettend triest. Leg je neer bij je verlies of vecht dat bij de rechter aan. Maar laat degene die zijn gelijk heeft gekregen lekker leven en doe dat zelf ook. Wat heb je aan deze negatieve energie, als hele familie? Diep en diep triest.