Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Ik ken iemand die niet krabt bij jeuk, maar dat lijkt me een afwijking

Lekker MakkelijkNynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst schrijven per toerbeurt over zaken die het leven van jonge ouders gemakkelijker moeten maken. De kinderen van Alex zijn in een strijd verwikkeld met de muggen en hij probeert ze te verslaan met allerlei middelen.

Door de plotselinge temperatuuromslag konden ze niet slapen. Om de haverklap kwamen ze naar beneden gelopen om dat te melden. Niks hielp. Samen op de koelste kamer slapen zorgde ervoor dat ze elkaar wakker hielden. De waaier op de warme zolderkamer bood geen soelaas. En uiteindelijk werd het elf uur voordat ook de oudste eindelijk sliep.

  1. Grote onrust rond rijschool: leerlingen woest, eigenaar duikt onder ‘na kogel in brievenbus’

    Grote onrust rond rijschool: leerlingen woest, eigenaar duikt onder ‘na kogel in brievenbus’

    Een eigenaar van een rijschool in Zoetermeer is vandaag ondergedoken omdat hij en zijn gezin ernstig bedreigd zouden zijn door klanten. Dat gebeurde vlak nadat het faillissement van zijn rijschool werd uitgesproken. Duizenden leerlingen vrezen hun geld kwijt te zijn. ,,We worden bedreigd met de dood en er liggen kogels in de brievenbus”, stelt Verkeersschool Aalbregt in een verklaring. De politie bevestigt dat er vanmiddag een incident is geweest.