Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee&Kee

‘Ik laat mij niet dwingen om te vaccineren’, galmde het vanuit haar villa in het Gooi

Zij ZegtJournalist Debby Gerritsen duikt met een vrouwelijke blik in de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

15 reacties

 • Yvonne Veld

  3 dagen geleden
  Piet: Open je de ogen en kijk eens door een realistische bril naar hoe vaak (wereldwijd) vrouwen(dingen) anders behandeld worden dan mannen(dingen). Je lege lijstje bewijst wel hoe leeghoofdig de mannen zijn die dat graag in stand willen houden. Het is zo simpel om iemand die dat aan de kaak stelt meteen uit te maken voor feminist. Gisteren gekeken naar afl. van Zeikwijven, al 1 simpel voorbeeld. Jeroen: Ik ken die film. Ken jij de andere kant? Je kunt niet alles zwart wit over 1 kam scheren.
 • HA Klomp

  3 dagen geleden
  Wat is hier feministisch aan??? Maar ff actueel: 85% van wat nu in zkh en op de ic ligt is niet-gevaccineerd…….door die wappies hebben we nu nog steeds en straks weer meer beperkende maatregelen. Ik zeg: verplicht die spuit erin, of als je weigert omdat je gelooft in die complotonzin: sorry, neem maar een aspirientje en ziek thuis maar lekker uit.
 • Jeroen Oosterlaar

  3 dagen geleden
  Piet, dankjewel voor de opsomming! Ik weet dat ik tegen de ideologie aan het praten ben en cognitieve dissonantie het enige resultaat is. Desalniettemin gaat mij het niet zozeer om het winnen van een discussie, maar meer om het verbreden van een blik. Derhalve leen ik jouw inzicht en zeg ik in filosofische zin "leegte is gevuld met ruimte" :) Yvonne, ik zal het boek de aandacht gunnen. Kijk jij dan "The red pill" van Cassie Jaye?
 • Piet Hein

  4 dagen geleden
  Jeroen hieronder vind je een lijst met argumenten hoe je een discussie wint van een feminist als Yvonne 1. 2. 3. 4. 5.
 • Lance Henriksen

  4 dagen geleden
  Het begint alweer met de kop boven het artikel: Ik laat mij niet dwingen om te vaccineren’, Ach ja de wappies laten zich niet vaccineren, hun eigen keus. Maar dan wel gaan zeuren en zaniken dat ze niet de kroeg of een restaurant in kunnen omdat ze zich ook niet willen laten testen. En dan heeft ook iemand hier weer de opmerking met gezond leven, hij zal het wel niet beter weten. Ik ken genoeg mensen die gezond leven maar toch in het ziekenhuis beland zijn en ook overleden zijn.
 1. Richard (51) terroriseerde zijn kinderen jarenlang: ‘Wat hij deed tart het voorstellingsvermogen’
  PREMIUM
  2

  Richard (51) terrori­seer­de zijn kinderen jarenlang: ‘Wat hij deed tart het voorstel­lings­ver­mo­gen’

  Het leven van de vier kinderen en de ex-vrouw van de 51-jarige Richard van T. uit Veenendaal moet ‘een hel zijn geweest’, aldus het Openbaar Ministerie. Zelfs als moeder met haar kinderen uit huis vlucht, durft ze niet te vertellen wat er zich al die jaren achter hun voordeur heeft afgespeeld. Jaren later staat de vader terecht voor verkrachting, mishandeling, vrijheidsberoving en ontucht.
 2. Grootste drugsoperatie ooit in Turkije: ‘Çetin G. zegt dat hij met hulp van Nederlandse agenten vluchtte’
  PREMIUM

  Grootste drugsopera­tie ooit in Turkije: ‘Çetin G. zegt dat hij met hulp van Nederland­se agenten vluchtte’

  De Schiedamse drugsbaron Çetin G. zou in 2016 Nederlandse politieagenten hebben omgekocht die hem hielpen vluchten naar Turkije. Dat vertellen twee Turkse hoofdofficieren van justitie die het onderzoek Operatie Moeras hebben geleid - ‘de grootste drugsoperatie in de geschiedenis van de Turkse Republiek’. Maandag begint in Ankara het enorme strafproces tegen G. en 72 medeverdachten.