Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Ik zie nergens leerlingen schuimbekkend op de grond liggen

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

11 reacties

 • E. Lentekind- De Jong

  1 maand geleden
  Wat denk je van het gebruik van mobiele telefoons in wachtkamers ( op de intercom zelfs), bij de kassa in de supermarkt, tijdens lunch of diner in restaurants? En dan heb ik het nog niet over het gebruik in het verkeer.
 • MB Enzerink

  1 maand geleden
  Prima plan. Nu zullen we wel weer diverse bedreigingen komen van mensen die niet verder kunnen denken dan hun neus lang is. Die moeten ook nodig eens aangepakt worden!!
 • wilma aalvanger

  2 maanden geleden
  Mooie column! Het gebruik van mobieltjes is compleet doorgeslagen. Er is sprake van massaverslaving. In de huizen, op de scholen en in de Tweede Kamer. Iemand als Jesse Klaver weet niet hoe snel hij op zijn mobieltje moet kijken als hij iets heeft geroepen. Sommige mensen kun je beter bellen of appen i.p.v. bij hen op bezoek gaan. De mobiel krijgt alle aandacht .
 • L.A. vWaeijen

  2 maanden geleden
  Tegelijkertijd lees ik deze week dat vele nederlanders aan de bril moeten wegens bijziendheid. Met dat vele staren naar een scherm verwondert dat bijna niemand.
 • Eric Moll

  2 maanden geleden
  Tel daar ook allerlei culturele manifestaties bij op die in theaters worden gehouden, belangrijke schaak/dam wedstrijden, alle uitvaartdiensten en nog talloze 'evenementen' meer. De aan/uit knop zou de meest gebruikte knop van de telefoon moeten zijn. Er zijn grenzen aan het bereikbaar willen zijn. Bereikbaar moeten zijn bij calamiteiten thuis is zinloos. Als je het hoort is het immers al gebeurd en deskundige hulp vaak al ingeschakeld of op weg erheen. Als niks helpt verplicht een kluis in.