Drie Chinees porseleinen snuifflesjes met decor van landschappen en witmetalen montuur, dekseldoosje en drie miniatuurvaasjes, eerder geveild door Hertiage Auctions Europe.
Volledig scherm
Drie Chinees porseleinen snuifflesjes met decor van landschappen en witmetalen montuur, dekseldoosje en drie miniatuurvaasjes, eerder geveild door Hertiage Auctions Europe. © Hertiage Auctions Europe

Inboedel overleden vrouw levert buren 600.000 euro op: ‘Beduusd maar erg tevreden’

De inboedel van een overleden vrouw heeft haar buren ruim 600.000 euro opgeleverd bij een veiling. De vrouw had haar buren haar volledige inboedel nagelaten nadat ze vorig jaar was overleden, omdat beide buren jarenlang voor haar hadden gezorgd. De inboedel ging vrijdag voor ruim een half miljoen euro onder de hamer bij de veiling van Heritage Auctions Europe in IJsselstein.

5 reacties

 • Marco Wassink

  2 maanden geleden
  Ook ik had bedacht dit te doen, maar dan met amper 2 jaar oude apparaten met nog garantie. 8K Oled tv. 2021 HP laptop, dure smartphone helemaal nieuw en etc. Maar de begunstigde buuf wil er tijdens mijn ziek zijn, amper en met moeite eenmalig een boodschap doen. bijna alles maar via marktplaats verkocht, kon ik er zelf nog wat van genieten en de, helemaal nog nieuwe Phone gaat t.z.t. naar een goed doel. je hebt dus ook mensen die denken, zonder amper iets te willen doen te kunnen pakken 😢
 • Marcel Bekhof

  2 maanden geleden
  En op die manier blijft mijn aow ook betaalbaar, dus……….BEDANKT😂
 • D Dijkhof

  2 maanden geleden
  @doeschate U hebt wel deels gelijk maar u vergeet dat over het verdiende geld waarmee het ooit aangeschaft is al ruimschoots belasting is betaald.
 • Job Doeschate

  2 maanden geleden
  Wees blij dat je belasting mag betalen. De rest die overblijft mag je houden.......
 • M. Van Vilsteren

  2 maanden geleden
  De opbrengst van de inboedel profiteert de belastingdienst nog het meest van, door de erfbelasting die moet afgedragen worden.
 1. Cultuuromslag bij studentenverenigingen: ‘Iedereen is er in ieder geval heel erg mee bezig’
  PREMIUM
  Met video

  Cultuurom­slag bij studenten­ver­e­ni­gin­gen: ‘Iedereen is er in ieder geval heel erg mee bezig’

  De introductieweek voor nieuwe studenten in Groningen, de KEI-week, is dit jaar weer als vanouds drukbezocht. Corona speelt het onderwijs en verenigingsleven voor het eerst in jaren helemaal geen parten. Sowieso lijkt er een nieuwe wind te waaien door de noordelijke stad. Want de veelbesproken studentenverenigingen zeggen druk te zijn met een cultuuromslag naar een veilige omgeving voor iedereen.