The Real Red Skull, zoals Henri Rodriguez zichzelf noemt, in een tattooshop in Oss, waar hij soms tijdelijk werkt als tatoeëerder.
Volledig scherm
PREMIUM
The Real Red Skull, zoals Henri Rodriguez zichzelf noemt, in een tattooshop in Oss, waar hij soms tijdelijk werkt als tatoeëerder. © Van Assendelft

Inktzwarte ogen, een afgehakte neus en littekens op zijn wangen: Henry noemt zichzelf ‘The Real Red Skull’

Een afgehakte neus en oren, inktzwarte ogen, implantaten op zijn voorhoofd, littekens op zijn wangen en een rood getatoeëerd gezicht: hij is fascinerend en angstaanjagend tegelijk, en sinds drie maanden in Nederland.

14 reacties

 • Annet Grafhorst

  2 maanden geleden
  Die kom ik niet graag in het donker tegen, overdag ook niet trouwens 🤗
 • Jehee

  2 maanden geleden
  Wáárom?? Hier krijg je toch nachtmerries van??
 • Gina Arendsen

  2 maanden geleden
  Wat ontzettend jammer dat hij denkt dit nodig te hebben. Oren en een neus heb je niet niets. Ik vind het verminking masr hij is er blijkbaar gelukkig mee.
 • E Goedhart

  2 maanden geleden
  Gelukkig wil hij het zelf. Maar je dochter zal er maar mee thuis komen....
 • A van Klaveren

  2 maanden geleden
  Wat ongelooflijk verdrietig is dit. Wat moet er in zijn leven gebeurd zijn dat hij zichzelf dit aandoet. Hij heeft therapie nodig en de artsen die hem hierbij geholpen hebben moeten uit hun ambt gezet worden. Diep treurig.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.