The Real Red Skull, zoals Henri Rodriguez zichzelf noemt, in een tattooshop in Oss, waar hij soms tijdelijk werkt als tatoeëerder.
Volledig scherm
PREMIUM
The Real Red Skull, zoals Henri Rodriguez zichzelf noemt, in een tattooshop in Oss, waar hij soms tijdelijk werkt als tatoeëerder. © Van Assendelft

Inktzwarte ogen, een afgehakte neus en littekens op zijn wangen: Henry noemt zichzelf ‘The Real Red Skull’

Een afgehakte neus en oren, inktzwarte ogen, implantaten op zijn voorhoofd, littekens op zijn wangen en een rood getatoeëerd gezicht: hij is fascinerend en angstaanjagend tegelijk, en sinds drie maanden in Nederland.

13 reacties

 • Annet Grafhorst

  2 jaar geleden
  Die kom ik niet graag in het donker tegen, overdag ook niet trouwens 🤗
 • Adrie Jehee

  2 jaar geleden
  Wáárom?? Hier krijg je toch nachtmerries van??
 • Gina Arendsen

  2 jaar geleden
  Wat ontzettend jammer dat hij denkt dit nodig te hebben. Oren en een neus heb je niet niets. Ik vind het verminking masr hij is er blijkbaar gelukkig mee.
 • A van Klaveren

  2 jaar geleden
  Wat ongelooflijk verdrietig is dit. Wat moet er in zijn leven gebeurd zijn dat hij zichzelf dit aandoet. Hij heeft therapie nodig en de artsen die hem hierbij geholpen hebben moeten uit hun ambt gezet worden. Diep treurig.
 • J H

  2 jaar geleden
  Iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn. Dat geldt ook voor deze man. Hij vindt zijn geluk in body modification. Wie zijn wij dan om daarover te oordelen? Ik neem aan dat hij er goed over heeft nagedacht alvorens hier aan te beginnen.