Mark Gillis (links) in gesprek met Emile Pfister, Lisa Roelofs en Silva (9) op vakantiepark Oostappen in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Gillis (links) in gesprek met Emile Pfister, Lisa Roelofs en Silva (9) op vakantiepark Oostappen in Arnhem. © Gerard Burgers

Is dit vakantiepark van de familie Gillis een vieze oude bende of prima voor een budgetvakantie?

Vakantiepark Arnhem raakte deze week in opspraak door een reportage van Max Vakantieman. Omroep Max stuurde een mysteryguest naar het park om een reportage te maken. Hij trof een vies chalet aan, de verf bladderde van de kozijnen, stofnesten en spinrag en een niet werkende magnetron. Is het echt zo’n bende op Vakantiepark Arnhem?

5 reacties

 • D Westerveld

  2 jaar geleden
  P.A Kuijl: U bent vast en zeker een ervaringsdeskundige
 • P.A. Kuijl

  2 jaar geleden
  Wat verwachten de mensen dan voor €350...??? Een 5 sterren bungalow...?? Blijf dan thuis...(waar het waarschijnlijk een echte puinhoop is.. )...!!
 • A de Fries

  2 jaar geleden
  @S.B. Scholten. Als je ondanks je eerste slechte ervaring toch nog een paar keer Oostappen boekt kies je er toch zelf voor?
 • S.B. Scholten

  2 jaar geleden
  Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ook op andere Oostappen vakantie parken achterstallig onderhoud is. Het lijkt dus ook beleid. Daarnaast zie je veel erg jonge medewerkers rondlopen. Wanneer je hierover klaagt of alleen maar om het vervangen van een aantal lampen vraag, duurt het dagen voordat het opgelost is....
 • Linda van Maanen

  2 jaar geleden
  Dus ik begrijp dat mensen het constant moeten melden als er dingen kapot zijn (al zijn als ze de huisjes in gaan) en/of smerig? Dat is toch niet aan de klanten? Dat moet van te voren allemaal nagekeken zijn. En het maakt niet uit dat het budget is of niet, vies is vies en kapot is kapot. Budget heeft meer met luxe te maken, niet met kapot of vies.
 1. Pas dagen nadat plassende buschauffeur haar lichaam vindt, weet de politie dat het om Marleen (64) gaat
  PREMIUM

  Pas dagen nadat plassende buschauf­feur haar lichaam vindt, weet de politie dat het om Marleen (64) gaat

  Dankzij knap en snel politiewerk zit een 32-jarige man in de cel op verdenking van de moord op Marleen V.L. (64) uit Oostende. Het lichaam van de weduwe werd begin deze week gevonden in de Nederlandse grensplaats Koewacht. Maar waarom moest ze dood? En waarom werd haar lichaam daar gedumpt? Een reconstructie van een kleine week speurwerk, te beginnen bij een buschauffeur met een volle blaas.
  Oostende, Koewacht