Chantal Bleeker-Rovers van het Radboudumc
Volledig scherm
PREMIUM
Chantal Bleeker-Rovers van het Radboudumc © Foto: Bert Beelen

Ja, er komen nog steeds coronapatiënten in de ziekenhuizen: ‘We moeten ons ervan bewust zijn dat het nog niet voorbij is’

In de ziekenhuizen in Oost-Nederland komen nog elke week tussen de vijf en tien mensen met corona op de intensive care terecht. Ook liggen er nog tussen de zestig en tachtig mensen met ernstige klachten op de verpleegafdelingen. ,,Het is natuurlijk veel minder dan eerder, maar niet weinig.”

2 reacties

  • M.H. van den Brink

    11 maanden geleden
    Dat verhaal van De Jong kennen we al sinds het begin van de Covid uitbraak. Hij weet het nog steeds beter dan de mensen die er een studie voor hebben gedaan.
  • A.G. de Jong

    11 maanden geleden
    Het virus zal er altijd wel blijven. Alleen moeten we niet ons leven daar door laten bepalen en gewoon verder gaan zoals we altijd al gedaan hebben! Je kunt nu eenmaal niet voor de rest van je leven ieder menselijk contact vermijden, winkels verplicht sluiten en mensen mondkapjes laten dragen. En ook vaccinatie is niet de uitweg gebleken, dus het is onzin om iedereen te vaccineren. Het is net als griep, daar gaan ook mensen aan dood en maken we ons ook toch ook verder niet druk over!