Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Jackpot van 26,3 miljoen euro valt in Best

Noord-Brabant is in één klap weer een multi-miljonair rijker. De jackpot van de Staatsloterij is dinsdagavond gevallen in Best. De winnaar heeft maar liefst 26,3 miljoen euro netto gewonnen.

De jackpot is gevallen op een heel lot van een abonneespeler. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. ,,We noemen dat Eerste Hulp bij Geluk”, aldus prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat de hoofdprijs in Noord-Brabant valt. In februari viel de jackpot van 27,8 miljoen euro op een lot dat gekocht was in een winkel in Reusel-De Mierden. 

  1. Overlijden politieman Flip maakt veel los: ‘Ik weet nu dat hij de moordenaar van mijn vader heeft gepakt’
    video

    Overlijden politieman Flip maakt veel los: ‘Ik weet nu dat hij de moordenaar van mijn vader heeft gepakt’

    Honderden steunbetuigingen en laatste groeten kregen Flip (80) en Fransje (74) Raap en hun familie de afgelopen week. Van oude vrienden, oud-collega's en volslagen onbekenden. Het nieuws van hun noodlottige overlijden vorige week maandag door een auto-ongeval in het Brabantse Nuenen maakte heel wat los in de regio en daarbuiten. Het Eindhovens Dagblad, de zusterkrant van de Stentor, maakte een video-eerbetoon over het echtpaar (zie onderaan dit artikel).