De Rotterdamse bas-bariton Jaap Hoogerhout schittert opnieuw op televisie, waar hij hoge ogen gooide in de SBS6-show Liedje op het Eerste Gezicht. 'Een enorme opkikker'.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rotterdamse bas-bariton Jaap Hoogerhout schittert opnieuw op televisie, waar hij hoge ogen gooide in de SBS6-show Liedje op het Eerste Gezicht. 'Een enorme opkikker'. © Frank de Roo

Japie Spido (82) viel voor de verkeerde in SBS-show: ‘Ze is een theatrale tuttebel’

Je mag 'm inmiddels een tv-show-hopper noemen, de 82-jarige Jaap Hoogerhout - alias Japie Spido - uit Rotterdam. Want na wervelende optredens in onder andere The X Factor en All Together Now gooide hij zaterdagavond z'n charmes in de strijd bij het SBS-programma Liedje op het Eerste Gezicht. Mét succes: zijn hartverwarmende vertolking van de Frankie Valli-hit Can't Take My Eyes Off You leidde rechtstreeks naar een geldprijs van 2500 euro.

0 reacties

  1. Operaties op de tocht door gedonder tussen ziekenhuizen en bonden: 'We zijn geen vrienden nu’
    onderhandeling mislukt
    2

    Operaties op de tocht door gedonder tussen ziekenhui­zen en bonden: 'We zijn geen vrienden nu’

    In de Nederlandse ziekenhuizen staan diverse operaties op de tocht als gevolg van de stukgelopen onderhandelingen tussen de vakbonden en de werkgever. Zorgmedewerkers staan in de startblokken om over circa twee weken ‘zware acties’ te voeren. Daaronder valt het uitstellen van niet-acute zorg, zegt vakbond NU’91. ,,Het zal als de werkgever niet toegeeft een lange strijd worden. We zitten echt in een impasse.”