De broers Bas en Jeroen Meijerink helpen vrouwen met ‘Een Maatje Minder’ om af te vallen.
Volledig scherm
PREMIUM
De broers Bas en Jeroen Meijerink helpen vrouwen met ‘Een Maatje Minder’ om af te vallen. © Jeffrey Groeneweg

Judith (57) viel 20 kilo af door de methode van Bas en Jeroen: ‘Zelfs mijn onderbroeken zakken af’

De jonge ondernemers en broers Bas en Jeroen Meijerink helpen vrouwen af te vallen. Het begon allemaal bij hun moeder, die al een tijd wat kilo’s probeerde te verliezen. ,,Het was meteen een groot succes.”

15 reacties

 • Patricia Vos

  2 maanden geleden
  Is niet zo makkelijk als ze het omschrijven. Voor 100,- euro krijg je online documenten en wil je er nog een receptenboek bij betaal je nog eens 65 Euro wat je online krijgt. En dan nog is het ingewikkeld. Voor mij was het weggegooid geld helaas. Had er meer van verwacht vanwege het artikel (is al een keer eerder geplaatst).
 • J.A Schutte

  2 maanden geleden
  Wat mij betreft shake dieet is GEEN RECLAME MAAR REALITEIT. Ik snap niet dat,dat niet meer mensen doen , kost een paar cent heb je ook wat. Een operatie lijkt me stuk duurder en risico voller
 • henk koopman

  2 maanden geleden
  W.O.U en Annet het klopt wat je zegt. Maar is niet altijd zo. De ene persoon komt al aan als die na een broodje gezond kijkt en de ander wordt nog niet dik van elke dag een vette hamburger te eten. Aanleg speelt ook zeker een grote rol in dik worden. Overigens ben ik 1.93 en 88kg dus spreek niet voor mij zelf.
 • Matthijs Godschalk

  2 maanden geleden
  Sonja bakker 2.0
 • Nasta Vulik

  2 maanden geleden
  En opnieuw het pushen van een bedrijf, product, boek of crowd funding. Zucht…
 1. Kwetsbare asielzoekers mogen per direct niet langer worden opgevangen in noodlocaties
  Uitspraak rechter

  Kwetsbare asielzoe­kers mogen per direct niet langer worden opgevangen in noodloca­ties

  Kwetsbare asielzoekers mogen per direct niet langer worden opgevangen in noodlocaties. Dat heeft de rechter besloten in een kort geding dat was aangespannen door VluchtelingenWerk. De rechter geeft het COA een tik op de vingers: de noodopvang voldoet vaak niet aan de EU-normen. Het ministerie stuurt vandaag nog alle gemeenten een verzoek om snel plek te zoeken voor minderjarige vluchtelingen.