Een helikopter arriveert bij de Extra Beveiligde Inrichting (EBI), voorafgaand aan de eerste inleidende zitting in het Marengo-proces.
Volledig scherm
Een helikopter arriveert bij de Extra Beveiligde Inrichting (EBI), voorafgaand aan de eerste inleidende zitting in het Marengo-proces. © ANP

Justitie vreest nog altijd uitbraakpoging door Ridouan Taghi: ‘Plannen zijn niet gestopt’

rechtszaakHet Openbaar Ministerie maakt zich nog altijd grote zorgen over uitbraakplannen van Ridouan Taghi. Dat bleek donderdagochtend tijdens een pro-formazitting in de strafzaak tegen de advocaat  en neef van Taghi, Youssef T. De rechtbank bepaalde dat die neef de komende maanden in voorarrest blijft.

  1. Bekende Tiktokker Lucas Cornelissen (20) overlijdt bij scooterongeval: ‘Onvoorstelbaar’
    PREMIUM
    Met video

    Bekende Tiktokker Lucas Cornelis­sen (20) overlijdt bij scooteron­ge­val: ‘Onvoor­stel­baar’

    De 20-jarige man uit het Brabantse Vlijmen die dinsdagnacht is overleden bij een ongeluk met zijn scooter, is de bekende Tiktokker Lucas Cornelissen. Hij kwam om het leven toen hij met zijn voertuig in het water terecht was gekomen van de Dommel in Den Bosch. ,,Een enorm leuke, spontane jongen’’, zo omschrijft Marcel van Zwam, eigenaar van het Bossche cafe Lalalaa Lucas Cornelissen. Lucas was sinds een halfjaar werkzaam in het café.