Kabinet hoeft niet aan noodrem te trekken, zelfs kans op snellere versoepelingen

VIDEODierentuinen en attractieparken kunnen woensdag open, ook komt er dan meer ruimte voor buitenhoreca en sport. Door de dalende ziekenhuisbezetting hoeft het kabinet niet aan de noodrem te trekken, melden bronnen. Er is zelfs kans op snellere versoepelingen als de cijfers hard dalen de komende weken. 

3 reacties

 • Jannie te Linde

  1 maand geleden
  Graag de musea open
 • henk hartog

  1 maand geleden
  Vreemd allemaal. Eerst flinke stijgingen, overvolle ziekenhuizen, nu een daling al paar dagen.. EN al die tijd zagen wij foto, 's voorbij komen dat echt waanzin was. Bv ministers EN regeringsleiders zonder mondkapje op, of een feestje gaven OF op vakantie gingen..OF die variant uit India en Brazilië dat zou komen. Wij vinden dit gek, maar zal wel zo zijn.
 • g.j hassink

  1 maand geleden
  Eindelijk wat meer vrijheid hopen dat mensen daar ook normaal mee om gaan. Mondkapjes zo snel mogelijk in de ban.
 1. Rechter: Familie na 21 jaar uit vakantiehuisje zetten is ‘keihard’
  PREMIUM
  1

  Rechter: Familie na 21 jaar uit vakantie­huis­je zetten is ‘keihard’

  De familie Van de Wouw leeft al meer dan twee decennia in een chalet op vakantiepark De Heische Tip in Zeeland. Illegaal, want permanente bewoning van het vakantiepark was al die jaren expliciet verboden. Bestuursrechter M. Verhoeven zette desondanks een dikke streep door een dwangsom van de gemeente Landerd. De rechter noemde het gemeentebeleid ‘keihard’. Handhaven van de regels vond hij in dit geval ‘onevenredig’.