Kabinet hoeft niet aan noodrem te trekken, zelfs kans op snellere versoepelingen

VIDEODierentuinen en attractieparken kunnen woensdag open, ook komt er dan meer ruimte voor buitenhoreca en sport. Door de dalende ziekenhuisbezetting hoeft het kabinet niet aan de noodrem te trekken, melden bronnen. Er is zelfs kans op snellere versoepelingen als de cijfers hard dalen de komende weken. 

3 reacties

 • Jannie te Linde

  4 weken geleden
  Graag de musea open
 • henk hartog

  4 weken geleden
  Vreemd allemaal. Eerst flinke stijgingen, overvolle ziekenhuizen, nu een daling al paar dagen.. EN al die tijd zagen wij foto, 's voorbij komen dat echt waanzin was. Bv ministers EN regeringsleiders zonder mondkapje op, of een feestje gaven OF op vakantie gingen..OF die variant uit India en Brazilië dat zou komen. Wij vinden dit gek, maar zal wel zo zijn.
 • g.j hassink

  4 weken geleden
  Eindelijk wat meer vrijheid hopen dat mensen daar ook normaal mee om gaan. Mondkapjes zo snel mogelijk in de ban.
 1. Onrust om mogelijke vondst Conings in Nederland, blijkt Duitse dubbelganger: 'Niet van bewust’

  Onrust om mogelijke vondst Conings in Nederland, blijkt Duitse dubbelgan­ger: 'Niet van bewust’

  In de buurt van een begraafplaats in Groningen is gisteravond korte tijd onrust ontstaan nadat er signalen binnenkwamen dat de in België voortvluchtige militair Jurgen Conings daar zou zijn gezien. De politie nam de melding zeer serieus en ging ervanuit bij de missie zelf ook ‘gevaar te lopen’. Uiteindelijk bleek het niet om de militair te gaan, maar om een Duitse dubbelganger. ,,Hij had qua uiterlijk zeker overeenkomsten met Conings.”