ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Kabinet wil doorgaan met Fieldlabs ondanks kritiek

Het demissionaire kabinet wil doorgaan met zogeheten Fieldlab-evenementen die de komende tijd staan gepland, ondanks de kritiek die is losgebarsten over een 538-Oranjedag in Breda komende zaterdag. Tegenstanders vrezen het grote besmettingsgevaar nu de ziekenhuizen nog vol met coronapatiënten liggen. Maar het kabinet vindt het belang van de wetenschappelijke onderzoeken achter deze evenementen groot in verband met de heropening van de samenleving. Ingewijden bevestigen berichtgeving hierover.

5 reacties

 • joyce pierik

  1 jaar geleden
  We kunnen dit geld beter ergens anders voor gebruiken, bijvoorbeeld de zorg gezonder leven, klimaat etc,etc. Maar niet voor dit soort onzin, feesten voetbal, café bezoek. De normale zorg is opgeschort, een collega moet een nieuwe knie, zegt de arts u komt dit jaar niet meer aan de beurt, werkt in een cruciaal beroep, moet de ziektewet in!!!!!! Hoeveel kost dit?
 • H Schubert

  1 jaar geleden
  Helemaal gestoord! Vandaag 8600 nieuwe besmettingen. Met dat test evenement 10000 toeschouwers(uit alle hoeken van NL). Hoezo het aantal bewegingen minimaliseren.Ik heb er geen goed woord voor over. Oké, dan maar even cynisch. 'Alle aanwezige /deelnemers ook een bindende verklaring laten tekenen dat ze als laatste mogen aansluiten bij de IC !
 • H.J.B. Vreenegoor

  1 jaar geleden
  Gewoon een ongelofelijke sufferds die klojo’s Rutte en de Jong. Geld uitgeven aan festiviteiten waar een overgroot deel van de bevolking tegen is. Geld over de balk smijten. Door zulke stomme acties zijn ze voor het leven getekend. Betweters!!!!👹🥊
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Demi kabinet Rutte; Onnavolgbaar in hun keuzes...
 • Evelein

  1 jaar geleden
  Mag ik er allemaal niets n Meer van begrijpen . Vondel park moet dicht,maar 10.000 personen in Breda mag wel . Wat zal dit evenement schuiven voor Rutte en de Jonge. Puur persoonlijk gewin
 1. TERUGLEZEN | Rust in centrum van Rotterdam wedergekeerd: tientallen aanhoudingen, één agent gewond
  Met video

  TERUGLEZEN | Rust in centrum van Rotterdam wederge­keerd: tientallen aanhoudin­gen, één agent gewond

  Helaas, dat was het dan. De Europese voetbaldroom is voorbij. Wat heeft ‘ie lang mogen duren. Feyenoord verloor van AS Roma met 1-0. De teleurstelling is enorm bij het Legioen. De politie meldde dat het onrustig was in het centrum van de stad. Er waren meerdere vechtpartijtjes en de ME voerde charges uit. (Dit liveblog is nu gesloten. Lees de ontwikkelingen van vanavond hier terug.)