ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Kabinet wil doorgaan met Fieldlabs ondanks kritiek

Het demissionaire kabinet wil doorgaan met zogeheten Fieldlab-evenementen die de komende tijd staan gepland, ondanks de kritiek die is losgebarsten over een 538-Oranjedag in Breda komende zaterdag. Tegenstanders vrezen het grote besmettingsgevaar nu de ziekenhuizen nog vol met coronapatiënten liggen. Maar het kabinet vindt het belang van de wetenschappelijke onderzoeken achter deze evenementen groot in verband met de heropening van de samenleving. Ingewijden bevestigen berichtgeving hierover.

5 reacties

 • joyce pierik

  2 weken geleden
  We kunnen dit geld beter ergens anders voor gebruiken, bijvoorbeeld de zorg gezonder leven, klimaat etc,etc. Maar niet voor dit soort onzin, feesten voetbal, café bezoek. De normale zorg is opgeschort, een collega moet een nieuwe knie, zegt de arts u komt dit jaar niet meer aan de beurt, werkt in een cruciaal beroep, moet de ziektewet in!!!!!! Hoeveel kost dit?
 • Bob

  2 weken geleden
  Helemaal gestoord! Vandaag 8600 nieuwe besmettingen. Met dat test evenement 10000 toeschouwers(uit alle hoeken van NL). Hoezo het aantal bewegingen minimaliseren.Ik heb er geen goed woord voor over. Oké, dan maar even cynisch. 'Alle aanwezige /deelnemers ook een bindende verklaring laten tekenen dat ze als laatste mogen aansluiten bij de IC !
 • H.J.B. Vreenegoor

  2 weken geleden
  Gewoon een ongelofelijke sufferds die klojo’s Rutte en de Jong. Geld uitgeven aan festiviteiten waar een overgroot deel van de bevolking tegen is. Geld over de balk smijten. Door zulke stomme acties zijn ze voor het leven getekend. Betweters!!!!👹🥊
 • jos zoet

  2 weken geleden
  Demi kabinet Rutte; Onnavolgbaar in hun keuzes...
 • Evelein

  2 weken geleden
  Mag ik er allemaal niets n Meer van begrijpen . Vondel park moet dicht,maar 10.000 personen in Breda mag wel . Wat zal dit evenement schuiven voor Rutte en de Jonge. Puur persoonlijk gewin
 1. Honderden bloemen voor verongelukte Jayden (12): ‘Een drukke, maar vooral lieve en opgewekte jongen’
  PREMIUM

  Honderden bloemen voor verongeluk­te Jayden (12): ‘Een drukke, maar vooral lieve en opgewekte jongen’

  Een schat van een jongen. Lief, opgewekt en altijd vrolijk. Maar ook een beetje een stuntpiloot, altijd buiten, druk en ja, soms ‘een rotjong'. Jayden van Lieshout was tot dinsdag misschien wel alles wat een 12-jarig jongetje een 12-jarig jongetje maakt. Woensdag herdenken vrienden en familie, maar ook de ijscoman en Willem II de verongelukte Jayden met bloemen langs de Ringbaan-Zuid in Tilburg.
 1. Video van de Dag | Zit er ineens een alligator bij je voordeur... ‘Ga weg daar!’ ‘Ik heb een geweer’
  Play

  Video van de Dag | Zit er ineens een alligator bij je voordeur... ‘Ga weg daar!’ ‘Ik heb een geweer’

  5 mei
 2. Say yes to de bruidsjurken bij de kringloop: gloednieuw voor een prikkie
  Play

  Say yes to de bruidsjur­ken bij de kringloop: gloednieuw voor een prikkie