Het kindje lag te slapen in de auto.
Volledig scherm
Het kindje lag te slapen in de auto. © Politie

Kindje (2) alleen gelaten in auto, politie vindt ouder via omroepinstallatie van bouwmarkt

BEST - Een kindje van 2 jaar is zaterdag onbeheerd achtergelaten in een auto op een parkeerplaats van een bouwmarkt aan de Eindhovenseweg-Zuid in Best. De politie meldt dat de ramen van de auto wagenwijd openstonden. De ouder was aanwezig in de bouwmarkt. 

16 reacties

 • Jeanet Rorije

  5 maanden geleden
  Het is heel lastig om de man alleen naar de bouwmarkt te laten gaan, maar het kindje alleen achterlaten kan wel....bijzonder. ik zou de man alleen laten gaan en bij de kleine blijven.... Welke bijzondere keuzes zouden deze ouders nog meer maken als je dit inzicht niet hebt. Succes en goed dat er melding is gemaakt
 • Elly Verrips

  5 maanden geleden
  Bassie van Adel. Hopelijk heeft u geen kinderen want als u niet snapt dat met de ramen open de baby uit de auto gegapt kon worden heb ik mijn twijfels over uw inzicht van veiligheid.
 • H Lalkens

  5 maanden geleden
  Vind het belachelijk dat jij je kind in de auto laat. Of je blijft er bij als het slaapt of je neemt je kind mee.
 • Dirk hoekert

  5 maanden geleden
  Hoe moeilijk is het om je kindje in de maxicosi ff in een winkelwagentje te hijsen? Je grootste bezit zo achterlaten getuigt echt van heel weinig verstand volgens mij.
 • Klaas Mulder

  5 maanden geleden
  Lekker vooroordelen hier. Misschien had dat kind een slaaptekort van heb ik jou daar, en waren ze blij dat het even sliep.